15.1. NHL: Chicago Blackhawks – Seattle Kraken | Kraken vakuuttavassa voittoputkessa

15.1.2023 Klo. 03:00

Seattle Kraken

Panos
2/5

Chicago Blackhawks ja Seattle Kraken taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan Chicagossa United Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 03:00.

Vierailijat hyvässä tulosvireessä

Seattle Kraken porskuttaa tällä hetkellä peräti seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut mm. Boston Bruins, Toronto Maple Leafs, Edmonton Oilers ja New York Islanders. Vierailijat ovat erinomaisessa tulosvireessä juuri nyt. Seuraavaksi vastaan asettuu koko NHL:n heikoin joukkue Chicago Blackhawks, joka on myös voittoputkessa. Kraken lähtee ensi yön kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule suurena yllätyksenä.

Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 41 ottelua, joista saldona on 25 voittoa ja 16 tappiota maalierolla 150:124. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,66 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,02 maalin verran. Kraken on tulivoimainen ja nälkäinen joukkue, joka tulee löytämään vaadittavat maalipaikat voittaakseen heikon Blackhawksin. Eeli Tolvanen on kotiutunut Kraken-leiriin erinomaisesti ja hän tuo joukkueeseen lisää ratkaisuvoimaa. 20-vuotiaan Matty Beniersin tulokaskausi on ollut suvereeni ja hänen pelaamistaan on ilo katsella.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Hawks koko sarjan heikoin joukkue

Vaikka Chicago Blackhawks tällä hetkellä porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, on se kaikesta huolimatta koko sarjan heikoin joukkue. Hawks operoi naurettavan kapealla rosterilla, joten tämän kauden osalta voitoista on usein turha haaveilla. Yksinkertaisesti Hawksin materiaali on täyttä pumpulia kuluvalla kaudelle. Seth Jones, Patrick Kane, Jonathan Toews ja Max Domi ovat kirkkaimmat nimet, mutta näiden herrojen lisäksi oikeasti kunnon pelimiehiä ei löydy joukkueesta.

Hawks on pelannut kuluvalla kaudella 40 ottelua, joista saldona on 11 voittoa ja 29 tappiota maalierolla 89:144. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,23 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,60 maalin verran. Hawks on koko NHL:n vähiten maaleja tehnyt joukkue, joka kertoo kaiken tarpeellisen heidän tulivoimastaan – sitä ei käytännössä ole olemassa ollenkaan. Hawks lähtee ensi yön otteluun jälleen kerran suurena altavastaajana.

Kraken jatkaa voittoputkea

Seattle Kraken tulee jatkamaan voittoputkeaan Chicago Blackhawksin kustannuksella. Tällä hetkellä vierailijat ovat erinomaisessa tulosvireessä, eikä Hawksin kaltainen joukkue kykene haastamaan tosissaan tämän hetkistä Krakenia. Kraken on materiaaliltaan paljon laadukkaampi ja laajempi joukkue kuin Hawks. Vierailijoiden tulivoima tulee tuottamaan vaikeuksia kotijoukkueelle. Kraken pääsee lähtemään otteluun käytännössä terveellä kokoonpanolla, sillä ainoastaan Joonas Donskoi ja Chris Driedger ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Seattle Krakenin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,71. Tasoerot ovat joukkueiden välillä valtavat, ja Kraken on äärimmäisen kovassa tikissä tällä hetkellä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!