22.12. NHL: Chicago Blackhawks – Nashville Predators | Hawks altavastaajan roolissa

22.12.2022 Klo. 03:30

Nashville Predators

Panos
1/5

Chicago Blackhawks ja Nashville Predators taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Chicagossa United Centerissä kello 03:30.

Blackhawks jämähtänyt hännille

Kotijoukkue Chicago Blackhawks operoi NHL:n heikoimmalla materiaalilla, ja se näkyy joukkueen suorittamisessa. Blackhawks on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista saldona on ainoastaan seitsemän voittoa, ja tappioita on kertynyt peräti 23 kappaletta. Hawksin maaliero on 30 ottelun jälkeen 68:114 – Hawks on tehnyt koko NHL:n vähiten maaleja ja päästänyt seitsemänneksi eniten. Chicago on koko NHL:n sarjataulukossa viimeisenä, mikä ei tule suurena yllätyksenä. Yksinkertaisesti Hawksin materiaali kuluvalle kaudelle on umpisurkea ja tulokset ovat sen mukaiset.

Hawks saa vastaansa Nashville Predatorsin, jonka kausi ei ole mennyt täysin odotusten mukaisesti. Kaikesta huolimatta Predators operoi huomattavasti laadukkaammalla materiaalilla, ja pelillisesti se on jokaisella osa-alueella edellä. Hawks on tällä hetkellä seitsemän ottelun mittaisessa tappioputkessa, eikä valoa tunnelin päässä ole näkyvissä. Kotijoukkueelta löytyy kaksi yli 20 pisteen miestä, jotka ovat Patrick Kane ja Max Domi – hyökkäysvoimaa Hawksilla ei ole olemassa. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,27 maalia vastustajan nuottaan, joka on aivan naurettavan vähän.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Predators laadukkaampi joukkue

Nashville Predators ei ole sieltä kaikista kirkkaimmasta päästä, mutta Hawksiin verrattuna Preds on eliittiä. Nashville Predators on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja 17 tappiota maalierolla 74:92. Preds majailee omassa divisioonassaan kuudentena ja omassa konferenssissaan sijalla 11. Edellisestä ottelustaan Nashville Predators nappasi itselleen 4-3-voiton, ja nyt se lähtee hakemaan jatkoa voitoille Hawksin kustannuksella.

Predators on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,47 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,07 maalin verran. Predatorsin hyökkäyspelaaminen on huolestuttavan heikkoa, mutta puolustus- ja maalivahtipeli menettelee. Predators operoi kaikesta huolimatta huomattavasti laadukkaammalla ja paremmalla materiaalilla kuin kotijoukkue Hawks. Preds omistaa kilpailukykyisen joukkueen, vaikka se ei tilastoissa siltä näytä.

Hawks altavastaajan roolissa

Kotijoukkue Chicago Blackhawks lähtee ensi yön otteluun taas jälleen kerran altavastaajan roolissa. Materiaali on äärimmäisen heikko, eikä pelaamisessa ole oikeastaan mitään tolkkua. Hawks ei ole hyvä luomaan vaarallisia maalipaikkoja, saatika hyödyntämään niitä. Nashville Predators on puolustuspeliin orientoitunut joukkue, joka ei tule Hawksia päästämään parhaimmille maalintekosektoreille. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Nashville Predatorsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95. Hawksin materiaali ei yksinkertaisesti horjuta yhtä ainuttakaan joukkuetta NHL:ssä. Predatorsilla ei ole varaa hävitä heikkoja joukkueita vastaan pudotuspelejä ajatellen. Odotettavissa on vähämaalinen taisto, jonka Predators kääntää itselleen.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!