19.2. NHL: Carolina Hurricanes – Washington Capitals | Legendaarinen ulkoilmaottelu

19.2.2023 Klo. 03:00

Carolina Hurricanes

Panos
1.5/5

Carolina Hurricanes ja Washington Capitals taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä, kun joukkueet kohtaavat toisensa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä legendaarisessa ulkoilmaottelussa. Kamppailu pelataan Raleighissa Carter-Finley Stadiumilla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 03.00.

Carolina selkeä ennakkosuosikki ottelussa

Kotijoukkue Carolina Hurricanes lähtee ensi yön ulkoilmaotteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Canes porskuttaa tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Montreal Canadiens ja ensi yön vastustaja Washington Capitals. Canes on edellisen 10 ottelun aikana kärsinyt ainoastaan yhden tappion, mikä tuli New York Rangersia vastaan – tässäkin kamppailussa maaliodottamien puolesta Canesin olisi pitänyt voittaa.

Canes on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on 36 voittoa ja 18 tappiota maalierolla 181:144. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,35 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,67 maalin verran. Canesin pelaamisessa ei ole yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta, sillä puolustus- ja maalivahtiosasto on timanttia, unohtamatta järisyttävän laadukasta hyökkäyskalustoa. Canes on tällä hetkellä power rankingin ykkösenä, mikä ei ole suuri yllätys. Canes on koko liigan eniten vaarallisia maalipaikkoja luova joukkue – Canesin paketti on yksinkertaisesti täydellinen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Capitals ei horjuta Hurricanesia

Washington Capitals lähtee ensi yön otteluun selkeästi huonommista lähtökohdista. Ensinnäkin vierailijoilta poissa pelaavasta kokoonpanosta ovat Alexander Ovechkin, Tom Wilson, Nic Dowd, John Carlson, Connor Brown, Alexei Protas sekä Carl Hagelin. Vaikka Capitals pelaisi täysin terveellä rosterilla, niin olisi se silti selkeä altavastaaja ottelussa. Tällä hetkellä Capitals-leiri porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tappiot ovat tulleet San Jose Sharksia, Carolina Hurricanesia ja Florida Panthersia vastaan.

Capitals on pelannut kuluvalla kaudella 57 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 29 tappiota maalierolla 173:164. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,04 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,88 maalin verran. Capitals on jokaisella osa-alueella heikompi kuin vastustajansa Canes. Yksinkertaisesti Capitalsilta ei löydy lääkettä päihittääkseen Canesia ensi yön kamppailussa.

Canes nappaa voiton

Canes lähtee legendaariseen ulkoilmaotteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se pääsee pelaamaan käytännössä kotonaan, eikä se halua tällaista ikimuistoista ottelua hävitä. Canes porskuttaa todella kovassa tulosvireessä, kun taas vuorostaan Capitals on kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Vierailijoilla on muutamia merkittäviä poissaoloja, jotka vaikuttavat pelaamiseen. Power rankingin ykkösenä oleva Canes on yksinkertaisesti liian iso pala purtavaksi Capitals-leirille. Liuskalle valitaan Canesin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,87.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!