26.3. NHL: Carolina Hurricanes – Toronto Maple Leafs | Toronto hankala vastustaja Carolinalle

26.3.2023 Klo. 01:00

Toronto Maple Leafs ML

Panos
1/5

Carolina Hurricanes ja Toronto Maple Leafs taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan Carolinassa PNC Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 01.00.

Toronto hakemassa kolmatta voittoaan Carolinasta

Carolina Hurricanes ja Toronto Maple Leafs ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa, joista Toronto on selvinnyt molempina kertoina voittajana suoraan varsinaisella peliajalla. Torontolla on oivallinen paikka hakea jo kolmas voitto Carolinan kustannuksella, sillä kotijoukkueen pelissä on tällä hetkellä hieman puutteita. Andrei Svechnikovin loppukauden poissaolo on kova takaisku kotijoukkueelle. Jesse Puljujärvi nostettiin hetkellisesti ykköskenttään kokeilemaan onneaan, mutta tuttuun tapaan tulosta ei sielläkään syntynyt.

Toronto ja Canes kohtasivat toisensa tasan viikko sitten, jolloin Toronto oli vahvempi lukemin 5-2. Tällä kertaa kamppailu pelataan Carolinan kotiluolassa, mutta tälle asialle ei kannata antaa liikaa painoarvoa. Toronto on ollut kauden keskinäisissä kamppailuissa erinomainen ja Canesin on ollut vaikeaa pysyä Toronton luisteluvoimaisen pelitavan kyydissä mukana. Canes lähtee ensi yön kamppailuun ennakkosuosikin asetelmista oikeutetusti, mutta Torontoa aliarvioidaan liian paljon kertoimissa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Kaksi laadukasta joukkuetta kohtaavat

Kotijoukkue Carolina Hurricanes on pelannut kuluvalla kaudella 70 ottelua, joista saldona on 46 voittoa ja 24 tappiota maalierolla 229:179. Canes on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,27 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,56 maalin verran. Canes omistaa todella laadukkaan puolustus- ja maalivahtiosaston. Canes on tällä hetkellä koko sarjan toiseksi vähiten maaleja oman selkänsä taakse päästänyt joukkue.

Toronto Maple Leafs on pelannut kuluvalla kaudella 71 ottelua, joista saldona on 43 voittoa ja 28 tappiota maalierolla 244:194. Toronto on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,44 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,73 maalin verran. Auston Matthewsin, Mitch Marnerin, John Tavaresin ja William Nylanderin myötä Toronto omistaa aivan naurettavan laadukkaan hyökkäyskaluston, mutta kaikista eniten kuluvalle kaudelle on parantunut puolustus.

Tiukkaa taistelua pisteistä

Kaksi todella laadukasta joukkuetta kohtaavat ja taistelu pisteistä tulee olemaan tiukkaa, mutta Toronton mahdollisuuksia aliarvioidaan tällä kertaa liian paljon. Toronton lopulliselle voitolle tarjoillaan herkullista 2,27-kerrointa, joka sopii vallan mainiosti liuskalle. Carolinan pelaaminen ei ole ollut yhtä dominoivaa viimeaikoina kuin ollaan totuttu. Canes omistaa laadukkaamman puolustuskaluston, mutta toisaalta Toronto omistaa paljon laadukkaamman hyökkäysmateriaalin. Toronto on ollut äärimmäisen hankala vastus kuluvalla kaudella Canesille ja uskomme, että sama kaava tulee jatkumaan ensi yönäkin.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!