19.5. NHL: Carolina Hurricanes – New York Rangers | Hyödyntääkö Carolina kotietunsa?

19.05.2022 Klo. 02:00

Carolina Hurricanes

Panos
2/5

Carolina Hurricanes ja New York Rangers aloittavat oman urakkansa NHL:n pudotuspelien 2. kierroksella keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Carolinassa PNC Arenalla kello 02:00.

Haluatko katsoa MM-kisojen otteluita suorana netissä?

Molemmat joukkueista jatkoon pidemmän kaavan kautta

Carolina Hurricanes voitti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Boston Bruinsin lukemin 4-3. Vierasjoukkue New York Rangers voitti oman pudotuspelisarjansa Pittsburgh Penguinsia vastaan myös lukemin 4-3. Canes onnistui omassa sarjassaan hyödyntämään oman kotietunsa täydellisesti. Peluutus Bruinsia vastaan oli todella järkevää, eikä Canes ollut oikeastaan missään vaiheessa hädässä kotihallissaan pelatessa.

New York Rangers kampesi itsensä hieman jopa ehkä yllättävästikin jatkoon, sillä pelillisesti Pittsburgh Penguins oli huomattavasti parempi Rangersin ja Penguinsin välisessä sarjassa. Penguins joutui pelaamaan käytännössä koko sarjan kolmosveskarilla, joka heikensi heidän mahdollisuuksiaan. Rangersin pelissä on vielä paljon parannettavaa, jos he aikovat Carolinaa vastaan selvitä voittajana. Kumpikaan joukkueista ei hyödy lepoedusta, sillä kumpikin joutui ensimmäisellä kierroksella vääntämään täydet seitsemän peliä.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Hurricanes pahin mahdollinen vastustaja Rangersille

Canes lähtee kyseiseen sarjaan allekirjoittaneen papereissa erittäin suurena ennakkosuosikkina. Canesin puolustuspelaaminen tulee tuottamaan suuria hankaluuksia Rangersille, joka on kärsinyt koko kauden ajan heikosta 5 vs. 5 -pelistä. Runkosarjassa Canes oli koko NHL:n vähiten maaleja päästänyt joukkue – Rangers oli toiseksi vähiten maaleja päästänyt joukkue. Viidellä viittä vastaan Canes oli toiseksi vähiten maaleja päästänyt joukkue. Rangers teki viidellä viittä vastaan 158 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan Carolina teki peräti 193.

Esimerkiksi Philadelphia Flyers, Detroit Red Wings sekä New York Islanders tekivät enemmän maaleja 5 vs. 5 -pelissä kuin Rangers. Pelillisesti Carolina Hurricanes on painajainen Rangers-leirille. Runkosarjassa voitot menivät kotijoukkue Carolina Hurricanesille lukemin 3-1. Löytääkö Gerard Gallantin Rangers lääkkeet päihittääkseen Canesin tiiviin puolustuspelin?

Canes ensimmäisessä ottelussa vahvoilla

Carolina Hurricanes näytti suurta taktista osaamista peluutuksissa Boston Bruinsia vastaan, ja näin ollen se onnistui voittamaan jokaisen pelin kotonaan Bruins-sarjassa. Canes pääsee aloittamaan taas kaksi ensimmäistä peliä kotonaan, jossa se on todella vahvoilla. Canes on joukkueista laadukkaampi sekä laajempi, eikä sillä ole Rangersin kaltaisia ongelmia tasaviisikolla pelatessa. Rangers oli pelillisesti täysin altavastaajan roolissa Pittsburgh Penguinsia vastaan, joten Carolinaa vastaan on luvassa myös todella suuria vaikeuksia. Canes on huomattavasti laadukkaampi joukkue kuin Penguins. Liuskalle valitaan Carolina Hurricanesin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,96 – Canes hyödyntää oman kotietunsa ja nappaa ensimmäisestä ottelusta voiton itselleen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!