1.2. NHL: Carolina Hurricanes – Los Angeles Kings | Carolina erinomaisessa tulosvireessä

1.2.2023 Klo. 02:00

Carolina Hurricanes

Panos
1.5/5

Carolina Hurricanes ja Los Angeles Kings kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Raleighissa PNC Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:00.

Canes hyvässä vireessä

Kotijoukkue Carolina Hurricanes porskuttaa viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Boston Bruins, San Jose Sharks, Dallas Stars, New York Islanders sekä Minnesota Wild. Canes on kärsinyt edellisen kerran tappion varsinaisella peliajalla 11.1. New Jersey Devilsiä vastaan, joten se porskuttaa erinomaisessa tulosvireessä tällä hetkellä. Ensi yön vastustaja Los Angeles Kings on pelityyliltään erinomainen match up Carolinalle.

Carolina Hurricanes on todella hyvin organisoitu joukkue, jolla ei ole yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta pelissään. Se on pelannut kuluvalla kaudella 49 ottelua, joista saldona on 32 voittoa ja 17 tappiota maalierolla 160:129. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,27 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,63 maalin verran. Canes on koko NHL:n kolmanneksi vähiten maaleja päästänyt joukkue, joka kertoo paljon joukkueen puolustuskyvystä.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Kingsin puolustus isossa testissä

Los Angeles Kings on sarjataulukossa ylhäällä, mutta tilastot eivät anna kaikista parasta kuvaa joukkueen todellisesta voimasuhteesta. Kings pelaa koko NHL:n heikoimmassa divisioonassa, ja se on pelannut huomattavasti kotijoukkuetta enemmän niin sanotusti helppoja pelejä. Kings hävisi edellisen pelinsä Tampa Bay Lightningille lukemin 2-5, mutta tätä ennen se porskutti kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Kingsin puolustus tulee olemaan todella isossa testissä, kun eniten vaarallisia maalipaikkoja luova Carolina astelee vastaan.

Kingsin ongelmana on kohtuu heikko puolustuspelaaminen, mikä tulee jossain vaiheessa kautta heidät pudottamaan. Kings on pelannut kuluvalla kaudella 52 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 24 tappiota maalierolla 165:177. Kings on omassa konferenssissaan viidentenä ja omassa divisoonassaan kolmantena, vaikka sen maaliero on miinuksen puolella. Kings on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,17 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,40 maalin verran.

Canes ennakkosuosikkina ottelussa

Carolina Hurricanes lähtee selkeänä ennakkosuosikkina otteluun, mikä ei tule kenelle varmasti yllätyksenä. Canes on äärimmäisen hyvä joukkue, joka luo kattavan määrän vaarallisia maalintekopaikkoja ottelussa kuin ottelussa. Vierailijoiden heikkoutena on puolustus- ja maalivahtipeli, joka tulee olemaan tässäkin ottelussa yksi ratkaiseva tekijä. Canes omistaa todella laadukkaan nipun, joka pystyy tekemään Kingsin pelistä hankalaa. Liuskalle valitaan Carolina Hurricanesin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,82. Canesin peli on tällä hetkellä todella hyvässä kuosissa, eikä Kings ole pelitavaltaan sellainen joukkue, joka aiheuttaa Canesille ongelmia.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!