31.12. NHL: Carolina Hurricanes – Florida Panthers | Carolina hurjassa voittoputkessa

31.12.2022 Klo. 02:30

Carolina Hurricanes

Panos
1.5/5

Carolina Hurricanes ja Florida Panthers taistelevat sarjapisteistä NHL:n runkosarjaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Carolinassa PNC Areenalla kello 02:30.

Canes voittoputkessa

Carolina Hurricanesin alkukausi ei lähtenyt parhaimmalla mahdollisella tavalla liikkeelle, mutta nyt se porskuttaa käytännössä voitosta voittoon. Tällä hetkellä Canes viilettää yhdeksän ottelun mittaisessa voittoputkessa, ja se on kärsinyt joulukuun aikana ainoastaan yhden tappion. Canes on pelannut kuluvalla kaudella 35 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 12 tappiota maalierolla 107:90. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,06 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ottelua kohden 2,57 maalin verran.

Hurricanes majailee omassa konferenssissaan toisena ja omassa divisioonassaan ensimmäisenä. Canesin pelaajarunko on pysynyt jo pidemmän aikaa samana, jonka myötä sen pelaamisessa ei ole tapahtunut radikaaleja muutoksia viime kausista. Martin Necas, Sebastian Aho ja Andrei Svechnikov lukeutuvat avainpelaajiin, joilta odotetaan tulosvastuuta. Valitettavasti maalivahti Frederik Andersen on jälleen kerran loukkaantuneiden listalla, mutta nuori Pyotr Kochetkov on suoriutunut erinomaisesti korvaajana. Seuraavaksi vastaan asettuu Florida Panthers, jonka kausi ei ole missään nimessä mennyt odotuksien mukaisesti.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Panthersin puolustus heikentynyt huomattavasti

Edellisellä kaudella jämäkän runkosarjan pelannut Florida Panthers on ollut tämän kauden osalta suurissa vaikeuksissa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Florida on jäämässä ulos pudotuspeleistä. Kausi on kuitenkin vasta alussa, joten aikaa on vielä parantaa, mutta nykyisellä puolustuskalustolla se tulee olemaan äärimmäisen hankalaa. Aaron Ekblad on alisuorittanut koko kauden ja kyseinen herra oli pidemmän aikaa loukkaantuneiden listalla tuttuun tapaan. Sergei Bobrovsky ja Spencer Knight eivät ole loistaneet maalissa, mikä aiheuttaa hieman harmaita hiuksia Florida-leirissä.

Panthers on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 20 tappiota maalierolla 120:121. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,33 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,36 maalin verran – hyökkäyspelaaminen toimii tuttuun tapaan, mutta puolustus- ja maalivahtipeli ovat ongelmallisia. Panthersin heikentynyt puolustuskalusto ajaa joukkuetta ahtaalle. Uusi valmentaja Paul Maurice ei ole löytänyt lääkettä parantaakseen pantterilauman pelaamista puolustussuuntaan.

Canes jatkaa voittoputkea

Carolina Hurricanes lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Florida onnistui edellisenä yönä voittamaan Montreal Canadiensin lukemin 7-2, mutta tälle ei kannata antaa liikaa painoarvoa. Canadiens on todella heikossa hapessa, ja lukeutuu NHL:n häntäpään joukkueisiin. Canes pääsee lähtemään otteluun vuorostaan täysin tuoreilla jaloilla. Tällä hetkellä joukkueiden tasoerot ovat valtavat, eikä kotijoukkue Canes ole huonompi millään pelin osa-alueella vierailijoita. Liuskalle valitaan Carolina Hurricanesin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!