15.12. NHL: Calgary Flames – Vancouver Canucks | Maalipaikkoja luvassa

15.12.2022 Klo. 05:00

Yli 6 maalia

Panos
1.5/5

Calgary Flames ja Vancouver Canucks kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Calgaryssä Scotiabank Saddledomessa kello 05:00.

Canucksin puolustuspelaaminen heikkoa

Vancouver Canucksin kausi ei ole lähtenyt liikkeelle odotetulla tavalla, ja tällä hetkellä pudotuspelit alkavat olemaan pelkkä ajatus takaraivossa. Canucks on pelannut kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista saldona on 12 voittoa ja 16 tappiota maalierolla 97:108. Canucks majailee omassa konferenssissaan sijalla 11. ja omassa divisioonassaan se on kuudentena. Vierailijoiden hyökkäyspelaaminen toimii hyvin, mutta puolustuspelaaminen on ollut äärimmäisen heikkoa.

Canucks on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,46 maalia vastustajan nuottaan, mutta omissa on soinut jopa 3,86 maalin verran ottelua kohden – näin paljon maaleja et voi päästää omissa, jos haluat voitosta pelata. Canucks on tällä hetkellä koko NHL:n viidenneksi eniten maaleja päästänyt joukkue, ja se on pelannut muutamia otteluita vähemmän kuin enemmän maaleja päästäneet joukkueet. Ykkösmaalivahti Thatcher Demko on poissa pelaavasta kokoonpanosta, jonka myötä vetovastuuta pitää kaksikko Spencer Martin ja Collin Delia – kumpikaan ei ole rooliltaan aloittava maalivahti.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Flamesin kärki alisuorittaa

Edellisellä kaudella Calgary Flames oli äärimmäisen vahva joukkue runkosarjassa, mutta kuluvalla kaudella tilanne on ollut aivan toinen. Flamesin kärkikentät alisuorittavat ja puolustuspelaaminen on ollut heikkoa viime vuosiin nähden. Flames on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja 16 tappiota maalierolla 86:87. Flames on omassa konferenssissaan yhdeksäntenä ja omassa divisioonassaan viidentenä.

Flames on nakuttanut ottelua kohden 2,97 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ottelua kohden 3,00 maalin verran. Johnny Gaudreaun ja Matthew Tkachukin lähtö näkyy tuloksellisesti. Jonathan Huberdeau ja Elias Lindholm alisuorittavat kentällä, joista jälkimmäinen on tällä hetkellä loukkaantuneiden listalla. Myös puolustuspelaaminen on heikentynyt, vaikka runko onkin pysynyt kasassa. Maalivahti Jacob Markström ei ole ollut omalla tasollaan, ja kiekot ovat tarttuneet räpylään ainoastaan 89% tarkkuudella.

Maalipaikkoja luvassa

Vancouver Canucksin hurlumhei-kiekko tarjoaa paljon maalipaikkoja molemmissa päissä. Canucks omistaa todella laadukkaan hyökkäysmateriaalin ja tulivoiman, joka kykenee ottelussa kuin ottelussa tuhoja tekemään. Miinuspuolena tässä on se, että omissakin kolisee ja puolustuspelissä tehdään todella paljon virheitä. Hyökkäyspeliin orientoitunut Canucks on äärimmäisen vaarallinen erikoistilanteissa, joista syntyy hyvällä tahdilla maaleja. Vierailijoiden peleistä 22 ottelua on päättynyt yli 5,5 maaliin ja kuusi otteluista on jäänyt alle. Liuskalle valitaan se, että ottelussa nähdään yli kuusi maalia kertoimella 1,93 – jos pelissä tulee tasan kuusi maalia, niin siinä vaiheessa panos palautuu.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!