19.5. NHL: Calgary Flames – Edmonton Oilers | Veriviholliset kohtaavat!

19.05.2022 Klo. 04:30

Calgary Flames

Panos
2/5

Calgary Flames ja Edmonton Oilers jatkavat omaa pudotuspeliurakkaansa NHL:n pudotuspelien 2. kierroksella keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Calgaryssä Scotiabank Saddledomessa kello 04:30.

Haluatko katsoa MM-kisojen otteluita suorana netissä?

Battle of Alberta

Tätä kiihkeämmäksi pudotuspelisarja ei voi mennä, kun Flamesin ja Oilersin välinen ”Battle of Alberta” nujakoidaan NHL:n pudotuspelien 2. kierroksella. Tähän sarjaan ennakkosuosikkina lähtee kotijoukkue Calgary Flames, joka kukisti ensimmäisellä kierroksella Dallas Starsin lukemin 4-3. Edmonton Oilers kukisti omassa sarjassaan Los Angeles Kingsin myös lukemilla 4-3, joten molemmat joukkueista joutuivat pelaamaan täydet seitsemän ottelua ensimmäisessä pudotuspelisarjassa.

Flames pelasi todella tiukan sarjan Dallas Starsia vastaan tuloksellisesti, mutta pelillisesti Flames oli Starsia valovuoden edellä. Starsin maalivahti Jake Oettinger meinasi käytännössä yksin varastaa sarjan Starsille, mutta ihan loppuun saakka herran otteet eivät riittäneet. Oilers pelasi kokonaisuudessaan todella vaisun sarjan Kingsiä vastaan, jonka myötä vierailijoiden ympärillä piilee suuria kysymysmerkkejä. Tunnetta ja vauhtia tästä sarjasta ei tule puuttumaan – edellisen kerran Battle of Alberta nähtiin pudotuspeleissä vuonna 1991.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Flames kokonaisvaltaisempi joukkue

Flamesillä on huomattavasti laadukkaampi paketti kasassa kokonaisuutena kuin Oilersilla. Vierasjoukkueen pelitapa perustuu aivan täysin hyökkäyspainotteiseen peliin, kun taas vuorostaan kotijoukkue Flamesin peli on enemmän kokonaisvaltaisempaa. Flames on todella laadukas joukkue tasaviisikoin pelatessa, mutta myös erikoistilannepelaamisen kannalta joukkueella on hyvin pullat uunissa. Flames oli runkosarjassa viidenneksi paras joukkue pelaamaan tasaviisikoin – kykeneekö Oilers vastaamaan Flamesin tehokkaaseen viisikkopeliin?

Oilers on Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin myötä kärkiukkojen vertailussa napsun verran kovempi kuin Flames, mutta pelaajamateriaalin laajuudessa Oilers jää selkeästi jalkoihin. Matthew Tkachuck, Johnny Gaudreu sekä Elias Lindholm eivät kuitenkaan 100-0 häviä kärkiukkojen vertailussa. Suurin ero joukkueiden välillä tapahtuu alempien kenttien vertailussa, jossa Flames päihittää mennen tullen Oilersin paperilla.

Puolustussuuntaan Flames on rutkasti parempi kuin Oilers, joka tässä sarjassa kääntääkin ennakkosuosikin aseman selkeästi Flamesille. Maalivahtien kaksinkamppailun voittaa Jacob Markström. Kotijoukkueen valmentajana on Darryl Sutter, joka on urallaan valmentanut joukkueensa kahteen mestaruuteen – Oilersin valmentaja Jay Woodcroft on vielä poika näissä peleissä.

Flames ensimmäiseen kiinnitykseen

Calgary Flames aloittaa tämän sarjan kahdella kotipelillä, joten se pääsee heti nauttimaan viimeisestä vaihto-oikeudesta. Flames kykenee peluuttamaan parhaimpia shutdown-pelaajiaan McDavidia ja Draisaitlia vastaan, joka on suuri etulyöntiasema kotijoukkueelle. Flames on kokonaisuudessaan laadukkaampi joukkue kuin Oilers. Kotijoukkueella on aina pudotuspeleissä etulyöntiasema, eikä Flames jätä etuaan käyttämättä. Liuskalle valitaan Flamesin voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 2,01 kertoimella. Oilersin peli roikkuu yksinkertaisesti liian paljon kahden miehen harteilla, eikä se ole missään nimessä hyvä juttu.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!