21.5. NHL: Calgary Flames – Edmonton Oilers | Flames hakemassa toista kiinnitystä

21.05.2022 Klo. 05:30

Calgary Flames

Panos
1.5/5

Calgary Flames ja Edmonton Oilers jatkavat omaa pudotuspelisarjaansa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Calgaryssä Scotiabank Saddledomessa kello 05:30.

Haluatko katsoa MM-kisojen otteluita suorana netissä?

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välinen ensimmäinen kamppailu oli täydellistä hurlhumhei-kiekkoa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei sarjan ensimmäisestä kamppailusta puuttunut. Flames teki heti ensimmäisellä kahdella vedollaan kaksi maalia, ja kolmannen maalin jälkeen Oilers-maalivahti Mike Smith vaihdettiin Mikko Koskiseen. Oilers aloitti ottelun todella surkeasti, mutta onnistui kuitenkin ajamaan Flamesin ottelussa vielä ahtaalle, vaikka Flames johti ottelua 5-1 ja 6-2-lukemilla.

Oilers onnistui nimittäin aina tasoittamaan kamppailun 6-6:een, mutta viimeisessä erässä Flames onnistui pääsemään karkumatkalle ja näin ollen varmistamaan voittonsa loppulukemilla 9-6. Molempien joukkueiden osalta ottelu oli todella surkeaa varsinkin puolustussuuntaan. Jacob Markström sekä Mike Smith pelasivat surkeat ottelut, toki puolustuspelaamisen heikkous vaikutti lopputulemaan. Ensi yön ottelu tulee olemaan varmuudella täysin erilainen kuin sarjan ensimmäinen, sillä puolustuspelaamiseen panostetaan paljon enemmän.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Flames laadukkaampi joukkue

Kotijoukkue Flames on huomattavasti laadukkaampi sekä laajempi joukkue, jonka myötä se on selkeä ennakkosuosikki tässä ottelusarjassa. Flamesin viisikkopelaaminen on rutkasti parempaa, vaikka se ensimmäisessä ottelussa näyttikin naurettavan heikolta paikoitellen. Flames loi huomattavasti enemmän maalipaikkoja ottelussa kuin Oilers – maaliodottama Flamesillä oli 5,2, kun taas vuorostaan Oilersilla 2,2.

Flamesin vahvuutena runkosarjassa oli hyvä puolustuspelaaminen, joten viime ottelu ei ollut Flamesin tapaista alkuunkaan. Valmentaja Darryl Sutter antaa noottia satavarmasti joukkueensa heikosta puolustuspelaamisesta ja ensi yön ottelussa tapahtuu suuri parannus kyseisellä osa-alueella. Oilersin peli perustuu täysin hyökkäyspainotteiseen peliin, kun taas vuorostaan Flames on joukkueena paljon enemmän kokonaisvaltaisempi.

Flames hyödyntää kotietunsa toistamiseen

Calgary Flames onnistui hyödyntämään ensimmäisessä ottelussaan heti kotietunsa ja näin ollen pääsemään kuskin paikalle tässä sarjassa. Flames oli pelillisesti huomattavasti parempi osapuoli, vaikka omissa soikin aivan liian helposti. Oilersin peli roikkuu liian paljon kärkiukkojensa varassa, kun taas vuorostaan Flamesillä on paljon laajuutta. Matthew Tkachuk, Johnny Gaudreau sekä Elias Lindholm vastasivat Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin huutoon – Flames ei kärkiukkojensa kanssa jää pahasti jälkeen. Flames nappaa toisen kiinnityksen kotipelissään, liuskalle valitaan Flamesin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!