11.11. NHL: Buffalo Sabres – Vegas Golden Knights | Läntisen konferenssin kärkijoukkue Buffalon kimppuun

11.11.2022 Klo. 02:00

Vegas Golden Knights

Panos
2/5

Buffalo Sabres ja Vegas Golden Knights kohtaavat toisensa torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Buffalossa KeyBank Centerissa kello 02:00.

Vegas hurjassa vireessä

Ennen kauden alkua Vegas Golden Knights oli monien papereilla sellainen joukkue, joka ei tulisi menestymään kuluvalla kaudella. Vegas on osoittanut heti kauden alussa olevansa kilpailukykyinen joukkue, ja tällä hetkellä se on koko Läntisen konferenssin piikkipaikalla. Vegas on pelannut kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista saldona on 12 voittoa ja kaksi tappiota maalierolla 50:30. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,57 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ottelua kohden ainoastaan 2,14 maalin verran.

Edellisellä kaudella Vegas jäi pois pudotuspeleistä suurien loukkaantumisten takia, ja supertähti Jack Eichel pelasi puolikuntoisena loppukauden. Ennen viime kauden alkua, Vegas oli bookkereiden mielestä suurin suosikki voittamaan koko roskan, mutta toisin kävi. On absurdia ajatella, että Vegas ei olisi tällä kaudella edelleen yksi suurimmista suosikeista. Vegasilla on äärimmäisen laadukas ja laaja pelaajamateriaali, joka kantaa hedelmää pitkälle. Tällä hetkellä Vegas on äärimmäisen hurjassa vireessä, sillä se on voittanut edelliset kahdeksan otteluaan.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Buffalon kurssi kääntymässä

Kotijoukkue Buffalo Sabres aloitti kautensa vahvasti, mutta nyt joukkue alkaa tuloksien osalta palaamaan odotetulle tasolle. Tällä hetkellä Buffalo Sabres on kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa, eikä pelaaminen näytä kentällä hyvältä. Sabres on nuori joukkue, joka ei vielä materiaaliltaan ole sieltä kirkkaimmasta päästä. Buffalo on pelannut kuluvalla kaudella 13 ottelua, joista saldona on seitsemän voittoa ja kuusi tappiota maalierolla 50:42. Sabres on tähän mennessä vielä ylisuorittanut omaan tasoonsa nähden.

Sabres on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,85 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,23 maalin verran. Hyökkäyspelaaminen on ollut odotettua tehokkaampaa, mutta puolustuspeli on toiminut odotetulla tavalla, eli ei kovinkaan hyvin. Edelliseen kolmeen otteluun Buffalon selän taakse on tehty peräti 14 maalia – näillä määrillä on otteluita todella hankalaa voittaa. Nyt Buffalon vieraaksi saapuu yksi NHL:n kuumimmista joukkueista, joka porskuttaa itsevarmasti kahdeksan ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Vegas kertoimia suurempi ennakkosuosikki

Vierasjoukkue Vegas Golden Knights lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Se porskuttaa mukavan pitkässä voittoputkessa, kun taas vuorostaan kotijoukkue Buffalon kurssi on kääntymässä heikompaan suuntaan. Vegas on paperilla valovuoden edellä Buffaloa jokaisella osa-alueella. Power rankingin kolmantena oleva Vegas pelaa tällä hetkellä todella laadukasta kiekkoa. Varsinkin 5 vs. 5 -pelissä Vegas on aivan omalla tasollaan. Vegas lähtee otteluun nykyisiä kertoimia huomattavasti suurempana ennakkosuosikkina. Buffalon tehokas alkukausi painaa vielä vaakakupissa, mutta todellisuudessa Buffalo ei ole niin laadukas joukkue, kuin annetaan ymmärtää. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Vegas Golden Knightsin voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 2,10-kertoimella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!