22.2. NHL: Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs | Kentällä järisyttävän paljon tulivoimaa

22.2.2023 Klo. 02:30

Yli 6,5 maalia

Panos
1.5/5

Buffalo Sabres ja Toronto Maple Leafs taistelevat sarjapisteistä NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Buffalossa KeyBank Centerissä, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 02.30.

Buffalon peleissä nähdään paljon maaleja

Kotijoukkue Buffalo Sabresin peleissä nähdään paljon maaleja. Buffalo omistaa hurjan määrän tulivoimaa ja se operoi myös hyökkäysvoittoisella pelitavalla. Varjopuolena tässä on se, että omissakin kolisee aivan älyttömän paljon. Sabresin puolustus- ja maalivahtiosasto ei ole sieltä kaikista parhaimmasta päästä, jonka takia myös omissa soi todella usein. Ensi yön vastustaja Toronto Maple Leafs on sellainen joukkue, joka kyllä onnistuu Sabres-leirin verkkoon kiekkoa toimittamaan.

Sabres on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 26 tappiota maalierolla 200:186. Buffalo on tehnyt keskimäärin ottelua kohden peräti 3,70 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,44 maalin verran. Sabres on koko NHL:n neljänneksi eniten maaleja tehnyt joukkue, mutta samalla se on keskimäärin yhdeksänneksi eniten maaleja päästänyt joukkue. Ei ole siis outoa, että Buffalon peleissä nähdään paljon runsasmaalisia otteluita.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Toronto luo paljon maalipaikkoja

Toronto Maple Leafsin tulivoima on hurjaa luettavaa. Auston Matthews, Mitch Marner, William Nylander, John Tavares ja Ryan O’Reillyn kaltaiset pelaajat löytävät kyllä maalipaikkoja heikosti puolustavan Buffalon kenttäpäädyssä. Buffalon edelliset ottelut ovat tuttuun tapaan olleet runsasmaalisia ja varsinkin hyökkäysvoimaisia joukkueita vastaan ollaan nähty useasti runsasmaalisia otteluita – Toronto lukeutuu tähän samaan kastiin.

Toronto on pelannut kuluvalla kaudella 57 ottelua, joista saldona on 34 voittoa ja 23 tappiota maalierolla 194:152. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,40 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,67 maalin verran. Toronto on koko NHL:n kuudenneksi eniten maaleja tehnyt joukkue, joten tulivoimaa siltä oikeasti löytyy paljon takataskusta. Buffalon alakerta tulee olemaan vaikeuksissa, mutta samalla se kykenee luomaan Torontoa vastaan itse maalipaikkoja.

Runsasmaalinen ottelu luvassa

Ensi yön kamppailu tulee olemaan mitä todennäköisemmin jälleen kerran runsasmaalinen ottelu, kun kaksi hyökkäysvoimaista joukkuetta kohtaavat toisensa. Buffalon pelitapa on ainakin sellainen, joka ruokkii erinomaisesti runsasmaalisia otteluita. Molemmilta löytyy järkyttävä määrä hyökkäysvoimaa verrattuna puolustuskykyyn, joten maalipaikkoja tässä kamppailussa on luvassa. Liuskalle valitaan se, että näemme ottelussa yli 6,5 maalia kertoimella 2,00.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!