26.11. NHL: Buffalo Sabres – New Jersey Devils | Sabres ison haasteen edessä

26.11.2022 Klo. 03:00

New Jersey Devils

Panos
1.5/5

Buffalo Sabres ja New Jersey Devils taistelevat runkosarjapisteistä NHL:ssä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Buffalossa KeyBank Centerissa kello 03:00.

Devils hurjassa liidossa

Vierasjoukkue New Jersey Devils on yksi tämän kauden suurimmista onnistujista ja yllättäjistä. Se on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja neljä tappiota maalierolla 74:46. Devils on nakuttanut ottelua kohden 3,70 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ottelua kohden ainoastaan 2,30 maalin verran. Devils on omassa konferenssissaan toisena ja omassa divisioonassaan ensimmäisenä.

Valitettavasti New Jersey Devilsin 13 ottelun mittainen voittoputki tuli päätökseen edellisessä kamppailussa Toronto Maple Leafsia vastaan. Devils hävisi ottelun lukemin 1-2, mutta missään nimessä heikko peli se ei ollut Devilsin osalta. Devils-leiriltä hylättiin kyseisessä ottelussa kolme maalia tuomareiden toimesta, ja maaliodottama Devilsin osalta oli 3,7. Yksi tappio ei varmasti lannista vierailijoita, vaan voittojen tielle halutaan päästä heti kättelyssä. Nyt vastaan asettuu Buffalo Sabres, joka ei ole vakuuttanut omalla pelaamisellaan.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Buffalon ongelmat puolustuspelissä

Buffalo Sabres aloitti alkukautensa todella vahvasti, mutta nyt se on palannut takaisin omalle tasolleen. Toki, Buffalo on voittanut nyt kaksi edellistä otteluaan, mutta sitä ei voida täysin Sabresin hyvyydeksi pistää. Buffalo on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on yhdeksän voittoa ja 11 tappiota maalierolla 75:70. Buffalo on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,75 maalia vastustajan nuottaan, mutta omissakin on kolissut peräti 3,50 maalin verran ottelua kohden. Hyökkäyspelaaminen toimii, mutta omissa on avoimien ovien päivät liian usein.

Buffalon suurimmat ongelmat löytyvät puolustuspelissä ja alivoimatilanteissa. Sabres on päästänyt koko NHL:n kahdeksanneksi eniten maaleja omiin, ja alivoiman osalta se on viidenneksi heikoi koko sarjassa. New Jersey Devilsin kaltaista joukkuetta vastaan ei ole mukavaa lähteä pelaamaan, kun suurimmat ongelmat löytyvät puolustussuuntaan. Devils tulee nimittäin kiekkokontrollia pitämään itsellään ja luomaan enemmän maalipaikkoja kuin Sabres.

Devils takaisin voittojen tielle

Kieltämättä New Jersey Devils on tällä hetkellä yksi NHL:n kuumimpia joukkueita. On turha odottaa tämän ryhmän häviävän useampaa peliä putkeen nykyisellä pelaamisellaan, sillä se on käytännössä kaikissa tämän kauden peleissään ollut kuskin paikalla pelillisesti. Devils on tällä hetkellä power rankingin ykkösenä, mikä ei tule suurena yllätyksenä. Devils on monien edistyneiden tilastoiden valossa NHL:n kärkipäätä. Kotijoukkue Buffalo Sabres saa vastaansa äärimmäisen laadukkaan nipun, jonka pelissä ei ole yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta tällä hetkellä. Liuskalle valitaan New Jersey Devilsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95 – Devils palaa heti takaisin voittojen tielle Sabresin kustannuksella.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!