30.12. NHL: Buffalo Sabres – Detroit Red Wings | Jatkuuko Buffalon vire joulutauon jälkeen?

30.12.2022 Klo. 02:00

Buffalo Sabres

Panos
1.5/5

Buffalo Sabres ja Detroit Red Wings kamppailevat paremmuudesta NHL:n runkosarjaottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Buffalossa KeyBank Centerissä kello 02:00.

Sabresin tulivoima tuottaa hankaluuksia vastustajille

Kotijoukkue Buffalo Sabres on ollut kuluvalla kaudella äärimmäisen viihdyttävä joukkue. Se on tehnyt koko NHL:n neljänneksi eniten maaleja vastustajan verkon perukoille, mutta se on pelannut muutamia otteluita vähemmän kuin yläpuolella olevat joukkueet. 25-vuotias mörökölli Tage Thompson on nakuttanut 32:een otteluun hurjat tehot 26+24=50, eikä hidastumisen merkkejä ole näkyvissä. Myös Rasmus Dahlin, Jeff Skinner, Dylan Cozens ja Alex Tuch ovat olleet kuluvalla kaudella hyvässä vireessä pisteiden valossa. Sabresin tulivoima aiheuttaa mille tahansa joukkueelle ongelmia.

Buffalo on pelannut kuluvalla kaudella 32 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 16 tappiota maalierolla 126:109. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden peräti 3,94 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,41 maalin verran. Tällä hetkellä Buffalo-leiri viilettää neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana se on voittanut Vegas Golden Knightsin, Arizona Coyotesin, Colorado Avalanchen sekä Los Angeles Kingsin. Seuraavaksi vastaan asettuu Detroit Red Wings, joka onnistui edellisenä yönä nousemaan 0-4-tappioasemasta voittoon Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Detroitin puolustus isossa testissä

Detroit Red Wingsin puolustus joutuu isoon testiin, kun vastaan asettuu hurjalla tulivoimalla varustettu Buffalo Sabres. Vierasjoukkue Detroit Red Wings on pelannut kuluvalla kaudella 33 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja 18 tappiota maalierolla 102:107. Detroit on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,09 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,24 maalin verran. Detroit onnistui edellisenä yönä nousemaan 0-4-tappioasemasta voittoon Pittsburgh Penguinsia vastaan, ja näin ollen se nappasi toisen voittonsa putkeen.

Vierailijoiden suurimmat ”ongelmat” löytyvät heikosta erikoistilannepelaamisesta alivoiman osalta, ja puolustuspelaamisen kautta. Detroit joutuu pelaamaan back-to-back -ottelun, mutta sille ei voi antaa liikaa painoarvoa. Buffalo pääsee lähtemään otteluun täysin tuoreilla ja levänneillä jaloilla. Detroit on kohdannut tämän kauden aikana Buffalon kaksi kertaa aikaisemmin, eikä se ole vielä onnistunut voittoa nappaamaan Buffalosta.

Vierasjoukkue altavastaajan roolissa

Buffalo Sabres lähtee ensi yön otteluun nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kaksi kertaa, joissa Detroit on päästänyt yhteensä 12 maalia oman selkänsä taakse – Buffalon tulivoima on ollut liian iso pala purtavaksi Detroitille. Tällä hetkellä kotijoukkue liitää hyvässä vireessä, ja lähtökohdat ovat hyvät ensi yön ottelussakin. Buffalon tulivoima tuottaa yksinkertaisesti liian paljon harmaita hiuksia Detroit-leiriin. Liuskalle valitaan Buffalo Sabresin voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 2,05 kertoimella.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!