1.3. NHL: Buffalo Sabres – Columbus Blue Jackets | Sinitakkien puolustuskalusto koetuksella

1.3.2023 Klo. 02:30

Buffalo Sabres yli 3,5 maalia

Panos
2/5

Buffalo Sabres ja Columbus Blue Jackets taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Buffalossa KeyBank Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02.30.

Kotijoukkue operoi hurjalla tulivoimalla

Buffalo Sabres on pelannut viime aikoina kohtuu hyvää kiekkoa tulosten valossa. Se on kaikessa hiljaisuudessaan noussut pudotuspelikahinoihin mukaan ja kauden loppupelit ovat äärimmäisen tärkeitä. Buffalo Sabres luottaa omaan tulivoimaansa ja sitä se todellakin omistaa. Pelaavasta kokoonpanosta poissa ovat Alex Tuch sekä mahdollisesti Rasmus Dahlin. Puolustaja Dahlin on merkittynä day-do-day -listalle, joten hänen pelaamisensa voi olla mahdollista. Tuch ja Dahlin ovat tehneet kuluvalla kaudella mukavasti pisteitä, mutta Sabres-leiri tykitti peräti seitsemän maalia edellisessä pelissä ilman Tuchia ja Dahlinia.

Kotijoukkue operoi hurjalla tulivoimalla, jonka myötä se tekee otteluissa todella paljon maaleja ja luo maalipaikkoja. Tage Thompsonin tähdittämä tuloskenttä tekee ottelussa kuin ottelussa kattavan määrän maalipaikkoja. Sabres on keskiarvoltaan koko NHL:n toiseksi eniten maaleja tehnyt joukkue, joten hyökkäysvoimaa siltä löytyy riittämiin. Hyökkäyspeliin orientoitunu Sabres kohtaa ensi yönä erittäin heikosti puolustavan Columbus Blue Jacketsin, joka majailee koko NHL:n sarjataulukon viimeisenä. Sabresin osalta ottelu on todella tärkeä pudotuspelihaaveita ajatellen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Sinitakkien puolustus vaikeuksissa

Sabres lähtee ensi yön kamppailuun ennakkosuosikkina, mikä ei tule suurena yllätyksenä. Sabresin kertoimet varsinaisen peliajan voitolle eivät kuitenkaan lämmitä mieltä, mutta maalimäärästä löytyy ilmaa. Sabres on pelannut kuluvalla kaudella 58 ottelua, joista saldona on 31 voittoa ja 27 tappiota maalierolla 219:202. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,78 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,48 maalin verran. Sabres operoi laadukkaalla hyökkäyskalustolla, mutta puolustuspelissä on paljon parantamisen varaa.

Sinitakkien puolustus tulee olemaan vaikeuksissa, kun se kohtaa Sabresin KeyBank Centerissä. Columbus on pelannut kuluvalla kaudella 60 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 41 tappiota maalierolla 153:221. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,55 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,68 maalin verran. Sinitakkien puolustus on todella heikkoa, eikä Sabresilla tule olemaan ongelmia päästä mässäilemään maalipaikoilla. Sinitakkien alivoima on heikkoa ja Sabresin ylivoima on vuorostaan tehokasta – erikoistilannepelaamisen aikana Sabres on vahvoilla.

Sabres luo varmasti maalipaikkoja

Vaikka Alex Tuch ja Rasmus Dahlin olisivatkin poissa, niin Buffalo Sabres kykenee luomaan kaikesta huolimatta tuttuun tapaan kattavan määrän maalipaikkoja. Materiaali on hyökkäyspelaamisen suhteen laaja, joten ongelmia ei sillä saralla ole. Columbus on äärimmäisen heikko puolustuspäässä, joka avaa paljon paikkoja kotijoukkueelle. Sabresin kannalta ottelu on todella tärkeä pisteiden valossa, joten he lähtevät tähän otteluun varmasti all in -mentaliteetilla. Sabresin hyökkäysvoima on yksinkertaisesti ihailtavaa ja Sinitakkien puolustus ei niin ihailtavaa. Liuskalle valitaan kotijoukkue Buffalo Sabresin yli 3,5 maalia ottelussa kertoimella 1,781.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!