19.3. NHL: Buffalo Sabres – Boston Bruins | Jatkuuko Sabresin heikko tulosvire?

19.3.2023 Klo. 19:00

Boston Bruins

Panos
1.5/5

Buffalo Sabres ja Boston Bruins kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa sunnuntai-iltana. Ottelu pelataan Buffalossa KeyBank Centerissä, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 19:00.

Sabres heikossa vireessä

Kotijoukkue Buffalo Sabresin pudotuspelihaaveet ovat murenemassa valitettavasti. Sabres on tällä hetkellä todella heikossa tulosvireessä. Se on voittanut edellisen viiden ottelun aikana ainoastaan yhden kamppailun ja 10 edellisen kamppailun aikana voittoja on kertynyt yhteensä kaksi kappaletta. Sabresin heikko vire tuli pahimpaan mahdolliseen aikaan, sillä se on maksamassa heille pudotuspelipaikan kauden päätteeksi. Illalla Sabres joutuu todella kovan paikan eteen, kun vastaan asettuu koko NHL:n vaarallisin joukkue Boston Bruins.

Sabres hävisi edellisen ottelunsa heikkoa Philadelphia Flyersia vastaan lukemin 2-5. Ennen tätä kamppailua Sabres hävisi Washington Capitalsille voittolaukausten jälkeen lukemin 4-5. Sabresin ongelmana on äärimmäisen heikko puolustuspelaaminen. Pelkällä hyvällä hyökkäyspelillä ei pitkässä juoksussa pärjätä. Bruins on pelitavaltaan äärimmäisen hankala vastus Sabresille, eikä kotijoukkueen pelkkä hyökkäysvoima tule riittämään kaataakseen Bruinsia.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Bruins liian iso pala purtavaksi

Vierasjoukkue Boston Bruins on yksinkertaisesti liian iso pala purtavaksi Sabresille. Boston on päässyt takaisin voittojen tielle ja pelaaminen on näyttänyt jälleen kerran äärimmäisen laadukkaalta. Bruins on pelannut kuluvalla kaudella 68 ottelua, joista saldona on 52 voittoa ja 16 tappiota maalierolla 254:147. Bruins on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,74 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden ainoastaan 2,16 maalin verran. Bruinsin puolustus onnistuu kyllä pitämään Sabresin pimenossa illan kamppailussa.

Sabres on pelannut kuluvalla kaudella 68 ottelua, joista saldona on 33 voittoa ja 35 tappiota maalierolla 247:247. Sabres on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,63 maalia vastustajan nuottaan ja saman verran on tietenkin omissakin kolissut. Sabresin heikko puolustus- ja maalivahtipelaaminen maksaa heille ikävä kyllä liian usein kamppailuita. Bruins lähtee illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

Bruins nappaa voiton

Bruins on pelaajamateriaaliltaan valovuoden laadukkaampi kuin Sabres. Boston porskuttaa kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, kun taas vuorostaan Sabres on todella heikossa tulosvireessä. Sabresin unelmat pudotuspeleistä alkavat olemaan täysin kuopattu, sillä käytännössä Buffalon pitäisi voittaa melkein kaikki loppukauden pelinsä. Boston on varmistanut oman paikkansa jo pudotuspeleihin, mutta eivät he lähde jarruttelemaan vielä tässä vaiheessa kautta. Bruins on jokaisella pelin osa-alueella Buffaloa edellä, paitsi ylivoimalla Sabres on hiuksen verran ollut tehokkaampi. Liuskalle valitaan Bruinsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!