2.1. NHL: Boston Bruins – Pittsburgh Penguins | Fenway Park ja talviklassikko!

2.1.2023 Klo. 21:00

Boston Bruins

Panos
2/5

Boston Bruins ja Pittsburgh Penguins kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa maanantai-iltana. Kyseessä on talviklassikko, joka pelataan Fenway Parkissa. Kiekko putoaa Fenway Parkin jäähän kello 21:00.

Bruins on koko NHL:n kärkijoukkue

Boston Bruinsin all in -mentaliteetti on kantanut hedelmää. Joukkue rakennettiin tälle kaudelle sellaiseen formiin, että se kykenee tosissaan taistelemaan Stanley Cupin voitosta. Bruins on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 8 tappiota maalierolla 136:79. Kotijoukkueen materiaali on äärimmäisen laadukas ja laaja, eikä siltä löydy yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta. Puolustus- ja maalivahtipeli on timanttia, mutta myös hyökkäys on ollut NHL:n kärkipäätä. Tällä hetkellä Bruins on koko NHL:n sarjataulukossa ensimmäisellä sijalla.

Fenway Park on Boston Red Soxin kotikenttä, eli Bruins pääsee nauttimaan oikeasti kotiedusta illan ottelussa. Bruins ei tätä legendaarista ulkoilmaottelua halua hävitä faniensa edessä. Vastaan asettuu Pittsburgh Penguins, jonka kausi on ollut ailahteleva. Materiaaliltaan kotijoukkue Bruins on laadukkaampi kuin Penguins. Ainoastaan paperille Bruinsin paremmuus ei jää, sillä pelillisesti Bruins on huomattavasti valmiimpi paketti. Bruins on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,78 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,19 maalin verran.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Penguins ailahteleva suorittaja

Vierasjoukkue Pittsburgh Penguins lähtee illan otteluun niskassaan neljä tappiota putkeen. Tappiot tulivat Devilsiä, Red Wingsiä, Islandersia ja Hurricanesia vastaan. Penguinsin kausi on ollut todella ailahteleva, eikä tasaiseen suorittamiseen se ole kyennyt. Paikoitellen Penguins-leiri pelaa erinomaisesti, mutta otteluiden välissä tapahtuu aivan liian paljon heittelyä. Sidney Crosbyn ja Jake Guentzelin johtama ykköskenttä on ollut vaarallinen tuttuun tapaan. Suurimmat ongelmat löytyvät puolustuksesta Penguinsin osalta.

Penguins on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 17 tappiota maalierolla 120:109. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,33 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,03 maalin verran. Penguins ei ole millään pelin osa-alueella kotijoukkuetta edellä, mutta ei ole kovin moni muukaan joukkue. Pittsburgh joutuu todella suuren haasteen eteen, kun se kohtaa Bruinsin Fenway Parkissa.

Bruins suosikkina ottelussa

Boston Bruins lähtee illan otteluun oikeutetusti ennakkosuosikkina. Patrice Bergeronin johtama Boston Bruins on tällä hetkellä koko NHL:n paras joukkue, josta ei löydy yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta. Penguins porskuttaa neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa, ja se kärsii mahdollisesti muutamasta poissaolosta. Day-to-day -listalla ovat Kris Letang, Chad Ruhwedel, Josh Archibald sekä Ryan Poehling. Kotijoukkueelta mahdollisesti poissa pelaavasta kokoonpanosta on Tomas Nosek, mutta hänkin on day-to-day -listalla. Liuskalle valitaan Boston Bruinsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95. Bruins on materiaaliltaan laadukkaampi joukkue, jonka peli on äärimmäisen hyvässä kuosissa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!