25.11. NHL: Boston Bruins – Carolina Hurricanes | Onnistuuko Bruins palaamaan takaisin voittojen tielle?

25.11.2022 Klo. 20:00

Boston Bruins

Panos
2/5

Boston Bruins ja Carolina Hurricanes taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä perjantai-iltana. Ottelu pelataan Bostonin legendaarisessa TD Gardenissa kello 20:00.

Bruins takoo hurjaa jälkeä

Boston Bruins on aloittanut oman NHL-urakkansa käytännössä aivan täydellisesti. Se on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja kolme tappiota maalierolla 81:45. Bruins on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 4,05 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ottelua kohden ainoastaan 2,25 maalin verran. Kotijoukkue majailee koko NHL:n sarjataulukon kärjessä. Bruins hävisi edellisen ottelunsa Florida Panthersille, mutta ennen tätä joukkue porskutti seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Bostonilla on jälleen kerran äärimmäisen kova nippu kasassa, joka taistelee tosissaan Stanley Cupin voitosta. Patrice Bergeron pelaa todennäköisesti viimeisiä hetkiään, ja tälle kaudelle Bruins on lähtenyt all in -mentaliteetilla. David Krejci palasi pienen tauon jälkeen tuttuun Bruins-nuttuun, ja pelaaminen on lähtenyt rullaamaan paremmin kuin hyvin konkareiden osalta. Brad Marchand palasi kokoonpanoon odotettua aiemmin, ja nyt Bruins on päässyt pelaamaan jo tovin käytännössä parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla. Bruins-leiri on takonut tähän mennessä hurjaa jälkeä kentällä, eikä hidastumisen merkkejä ole ilmassa.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Hurricanesilla parantamisen varaa

Vierasjoukkue Carolina Hurricanesin kausi ei ole vielä lähtenyt odotetulla tavalla liikkeelle. Se on pelannut 20 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 10 tappiota maalieron ollessa miinuksella 54:56. Canes on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,70 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ottelua kohden 2,80 maalin verran. Hurricanesilla on kasassa 24 sarjapistettä, jonka myötä he majailevat omassa konferenssissaan kuudentena. Tällä hetkellä Canes on neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa – edellisessä ottelussa tuli Arizona Coyotesilta takkiin lukemin 0-4.

Canes on vahva nippu, joka ei ole vielä tähän mennessä lunastanut odotuksia. Vierailijoiden suurimmat ongelmat löytyvät hyökkäyspelaamisesta ja erikoistilanteista. Canes on seitsemänneksi vähiten maaleja tehnyt joukkue koko NHL:ssä, joka on tämän tasoiselta joukkueelta naurettavan heikko suoritus. Samalla Hurricanesilla on koko NHL:n kolmanneksi heikoin ylivoima, höystettynä keskinkertaisella alivoimalla. Vierailijoilla on vielä paljon parantamisen varaa omassa pelissään.

Bruins vahvoilla

Kotijoukkue Boston Bruins lähtee illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Bruins on koko NHL:n eniten maaleja tehnyt joukkue, mutta myös samalla vähiten maaleja päästänyt joukkue. Bruins on erikoistilannepelaamisessa NHL:n kärkipäätä, kun taas vuorostaan Canesilla tämä osasto on heikossa hapessa. Bruins hävisi edellisen ottelunsa Floridalle, mutta itsessään pelaaminen ei ollut heikkoa. Carolinan edelliset ottelut ovat olleet todella karmaisevia varsinkin hyökkäyssuuntaan. Nyt vastaan asettuu joukkue, jonka tiivis viisikkopuolustus on NHL:n eliittiä. Liuskalle valitaan kotijoukkue Boston Bruinsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,09. Bruins on yksinkertaisesti valovuoden edellä jokaisella osa-alueella tällä hetkellä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!