21.11. NHL: Arizona Coyotes – Los Angeles Kings | Siipirikkoinen Arizona hankaluuksissa

21.11.2023 Klo. 04:00

Los Angeles Kings

Panos
1.5/5

Arizona Coyotes ja Los Angeles Kings kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu pelataan Tempen Mullet Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 04.00.

Kojoottilauma kärsii poissaoloista

Valitettavasti kojoottilaumaa vaivaavat loukkaantumiset, jotka heikentävät kotijoukkueen iskukykyä. Juuso Välimäki, Travis Dermott, Jack McBain ja Barrett Hayton ovat poissa joukkueen vahvuudesta. Arizona Coyotesin pelaajamateriaali ei ole muutenkaan kovinkaan laaja, joten muutamakin tärkeä poissaolo vaikeuttaa pelaamista huomattavasti. McBain ja Hayton ovat tärkeitä palasia hyökkäyksessä, kun taas vuorostaan Dermott ja Välimäki ovat tärkeitä rivimiehiä puolustuksessa.

Vaikka Coyotes pääsisi pelaamaan täysin terveellä kokoonpanolla, olisi se selkeä altavastaaja tässä ottelussa kaikesta huolimatta. Los Angeles Kings operoi nimittäin huomattavasti laadukkaammalla ja laajemmalla pelaajamateriaalilla kuin kotijoukkue. Arizona kärsi edellisessä pelissään tappion Winnipeg Jetsiä vastaan lukemilla 2-5, joten se lähtee ensi yön kamppailuun tappio allansa. Vierasjoukkue Los Angeles Kings vuorostaan porskuttaa kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa – Kingsin selän taakse on tehty kahden edellisen ottelun aikana ainoastaan kaksi maalia.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Yugibet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>
Foggybet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys, min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>

Kings laadukkaampi joukkue

Los Angeles Kings on pelannut kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja kuusi tappiota maalierolla 63:42 – Kings on kärsinyt tällä kaudella ainoastaan kolme tappiota varsinaisen peliajan puitteissa. Kings on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,94 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,63 maalin verran. Vierasjoukkue operoi todella hyvillä tilastoilla, ja pelaaminen on näyttänyt yhtä hyvältä kuin se näyttää paperillakin.

Arizona Coyotes on pelannut kuluvalla kaudella 17 ottelua, joista saldona on kahdeksan voittoa ja yhdeksän tappiota maalierolla 55:53. Kojoottilauma on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,24 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,12 maalin verran. Kings on ollut huomattavasti parempi joukkue molempiin suuntiin, eikä erikoistilannepelaamisen osaltakaan ole epäselvää, että kumpi joukkueista on ollut parempi. Kingsin alivoima on koko NHL:n toiseksi parasta ja ylivoima keskikastissa.

Arizona ei selviä ehjin nahoin

Kotijoukkue Arizona Coyotes lähtee ensi yön kamppailuun omissa papereissa selkeästi isompana altavastaajana kuin kertoimet antavat ymmärtää. Kings pelaa erinomaista kokonaisvaltaista jääkiekkoa, josta ei löydy yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta. Kojoottilauma operoi huomattavasti heikommalla materiaalilla, ja tällä hetkellä sillä on muutama niin sanottu tärkeä palanen poissa pelaavasta kokoonpanosta. On todella vaikea kuvitella, että Arizona pysyisi Kingsin mukana tässä kamppailussa. Materiaalierot ovat suuret ja Kings painaa menemään hyvässä vireessä. Liuskalle valitaan Kingsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,20.

XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009
Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!