24.12. NHL: Arizona Coyotes – Los Angeles Kings | Kings ryöstöretkelle

24.12.2022 Klo 04:30

Los Angeles Kings

Panos
1/5

Arizona Coyotes ja Los Angeles Kings taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Arizonassa Mullet Areenalla kello 04.30.

Coyotes heikko suorittaja

Kotijoukkue Arizona Coyotes on jälleen kerran yksi NHL:n surkeimmista joukkueista, mutta se ei tule yllätyksenä. Arizona on uudelleenrakentaja, jonka tarkoitus ei ole tässä vaiheessa vielä edes taistella pudotuspeleihin pääsystä. Coyotes on pelannut kuluvalla kaudella 31 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 21 tappiota maalierolla 85:114. Kotijoukkue on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,74 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,68 maalin verran.

Coyotesin pelaajamateriaali on naurettavan kapea, ja ne kaikista kirkkaimmat tähdet joukkueesta puuttuvat. Jakob Chychrun, Clayton Keller ja Nick Schmaltz ovat joukkueen tähtipelaajat, mutta siihen se sitten jääkin. Coyotesin kaltaisella materiaalilla on todella vaikeaa pelata voitoista NHL:n kärkipään joukkueita vastaan. Tällä hetkellä kojoottilauma porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Ensi yönä vastaan asettuu tulivoimainen Los Angeles Kings, joka porskuttaa vuorostaan neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Kings hyvässä vireessä

Los Angeles Kingsin kausi ei ole ollut sieltä parhaimmasta päästä, vaikka tällä hetkellä se on visusti kiinni pudotuspelipaikassa. Tyynenmeren divisioona on kuluvalla kaudella todella heikko, kuin myös itsessään koko Läntinen konferenssi. Kings majailee omassa divisioonassaan toisena ja omassa konferenssissaan neljäntenä. Kings on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 17 tappiota maalieron ollessa miinuksen puolella lukemin 117:126.

Kings on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,25 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,50 maalin verran ottelua kohden. Kingsin hyökkäyspelaaminen toimii, mutta puolustus- ja maalivahtipeli on ongelmallista. Se on päästänyt koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja, vaikka Kings porskuttaa omassa konferenssissaan neljäntenä. Tällä hetkellä Kings on neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa – viime yönä Kings onnistui voittamaan Calgary Flamesin lukemin 4-3 jatkoajan jälkeen.

Vierasjoukkue vahvemmilla

Arizona Coyotes lähtee ensi yön otteluun altavastaajan roolissa. Materiaaliltaan erot ovat joukkueiden välillä suuret, ja Kings on tällä hetkellä kohtuu hyvässä vireessä. Arizona on vuorostaan tappioputkessa. Vaikka Kingsin puolustuspeli on karmeaa katsottavaa, niin ei Arizonan tulivoima horjuta Kingsiä millään tavalla. Los Angeles Kingsillä on kaikki avaimet voittoon, eikä back-to-back -ottelu tule olemaan vaikuttava tekijä. Liuskalle valitaan Los Angeles Kingsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,05.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!