1.4. NHL: Arizona Coyotes – Dallas Stars | Coyotes ja Stars viimeistä kertaa vastakkain kuluvan kauden osalta

1.4.2023 Klo. 05:30

Dallas Stars

Panos
1.5/5

Arizona Coyotes ja Dallas Stars kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Tempessä Mullett Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05.30.

Stars hallinnut keskinäisiä kamppailuita

Arizona Coyotes ja Dallas Stars ovat kohdanneet toisensa kolme kertaa kuluvalla kaudella, joista Stars on raapinut jokaisesta pelistä varsinaisella peliajalla voiton omiin nimiinsä. Coyotes ei ole pystynyt vastaamaan pelillisesti Starsin vauhtiin, eikä ensi yö tule olemaan poikkeus. Stars voitti edellisessä kamppailussaan Chicago Blackhawksin lukemin 4-1 – Hawks onnistui luomaan ottelussa maaliodottamaa ainoastaan 1,27 maalin verran. Kotijoukkue Coyotes on tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Kojoottilauman tulivoima on melkein yhtä heikko kuin Hawksillakin. Stars operoi huomattavasti laadukkaammalla ja laajemalla pelaajamateriaalilla kuin kotijoukkue Coyotes – tämän ei pitäis tulla kenellekään yllätyksenä. Stars pelaa vielä tärkeistä pisteistä, joten on turha odottaa, että se lähtisi löysäilemään ensi yön kamppailussa. Vuorostaan Coyotes pelaa täysin panoksettomia pelejä, joka toisaalta tuo omanlaista vapautta pelaamiseen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Stars selkeästi parempi jokaisella osa-alueella

Vierasjoukkue Dallas Stars on pelannut kuluvalla kaudella 74 ottelua, joista saldona on 40 voittoa ja 34 tappiota maalieron ollessa 252:202. Stars on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,41 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,73 maalin verran. Arizona on pelannut kuluvalla kaudella 75 ottelua, joista saldona on 27 voittoa ja 48 tappiota maalierolla 208:258.

Coyotes on tehnyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,77 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden peräti 3,44 maalin verran. Kotijoukkue on huomattavasti heikompi pelaamaan erikoistilanteita, eli yli- ja alivoimaa. Stars on pelin jokaisella osa-alueella laadukkaampi kuin Coyotes. On todella vaikea kuvitella, että Coyotes tulisi tästä kamppailusta selviämään voittajana. Stars on voittanut kaikki kauden aikaisemmat kohtaamiset suvereenesti suoraan varsinaisella peliajalla.

Stars nappaa pisteet matkaansa

Keskisen-divisioonan kärkipaikasta käydään vielä tiukkaa taistelua Dallasin, Coloradon ja Minnesotan välillä, joten Stars ei lähde tähän kamppailuun takki auki -mentaliteetilla. Stars on huomattavasti laadukkaampi joukkue, jonka luisteluvoima ja hyökkäysvoima tulee olemaan Coyotesille ongelmallista. Starsin pelaajamateriaalietu, motivaatio ja muut muuttujat ennakoivat vierailijoiden voittoa. On todella vaikea nähdä, että Coyotes pysyisi pelillisesti tässä kamppailussa mukana. Liuskalle valitaan Dallas Starsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,77.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!