21.10. NHL: Arizona Coyotes – Anaheim Ducks | Lauantai-illan huumaa

21.10.2023 Klo. 23:00

Alle 6,5 maalia

Panos
1/5

Arizona Coyotes ja Anaheim Ducks taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä lauantai-iltana. Ottelu pelataan Tempen Mullett Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 23.00.

Läntisen konferenssin heittopussit kohtaavat

Arizona Coyotes ja Anaheim Ducks lukeutuvat läntisen konferenssin häntäpään joukkueisiin, mutta kojoottilauma ei enää aivan täysi heittopussi ole, vaikka ei se vieläkään mikään supertähtiä kuhiseva nippu olekaan. Kojoottilauma on pelannut kuluvalla kaudella neljä ottelua, joista saldona on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Voitot tulivat New Jersey Devilsiä ja St. Louis Bluesia vastaan, kun taas vuorostaan tappiot napsahtivat tilille Rangersia sekä Islandersia vastaan.

Anaheim Ducks on pelannut kuluvalla kaudella kolme ottelua, joista saldona on yksi voitto ja kaksi tappiota. Ducks voitti yllättäen Carolina Hurricanesin lukemin 6-3, mutta Vegasia ja Dallasia joukkue ei onnistunut yllättämään. Ducks-leiri lukeutuu ehdottomasti NHL:n häntäpään joukkueisiin, mutta kauden alku on pelillisesti ollut jopa hieman yllättävää. Ducks on onnistunut pistämään kärkipään joukkueita ahdinkoon ja luomaan ehkä jopa liikaakin maalipaikkoja omiin kykyihinsä nähden.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Yugibet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>
Foggybet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys, min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>

Maalikarkelot kaukana

Arizona ja Anaheim ovat sellaisia joukkueita, jotka eivät paperilla ole kovinkaan kummoisia nippuja. Kumpikaan joukkueista ei ole hyökkäyspelaamiseen orientoituneita joukkueita, joten maalipaikoilla tässä kamppailussa ei mässäillä mennen tullen ja palatessa. Puolustuspelaaminen näyttelee suurta roolia ja hyökkäsyvoimaltaan kumpikaan ei ole NHL:n kärkipäätä. Yksinkertaisesti ratkaisukykyä ja viimeistelytehokkuutta kentällä ei ole.

Kojoottilauman peleistä kolme on päättyny alle 6,5 maaliin ja Ducksin peleistä kaksi. Molemmat ovat pelanneet ainoastaan yhden ottelun, jossa on nähty yli 6,5 maalia. Kotijoukkue Arizona Coyotes lähtee illan kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta kertoimet kotijoukkueen voitolla ovat hyvin nihkeät, johon ei allekirjoittaneen mielestä kannata kajota millään tavalla. Ducks on aloittanut pirteästi kautensa ja se Coyotes ei missään nimessä ole niin suuri suosikki kuin kertoimet antavat ymmärtää.

Vähämaalinen kamppailu

Arizonan ja Ducksin kamppailusta voidaan odottaa vähämaalista peliä. Hyökkäysvoimaa kentällä ei ole paljoa, mutta puolustuskykyä senkin edestä. Liuskalle valitaan se, että ottelussa nähdään alle 6,5 maalia kertoimella 1,91. Joukkueiden pelityylit eivät ruoki runsasmaalisia otteluita, joten 1,91 kertoimella alle 6,5 maalia sopii vallan mainiosti liuskalle. On todella vaikeaa kuvitella, että tästä kamppailusta kehkeytyisi maalintekokilpailu.

XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009
Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!