8.11. NHL: Anaheim Ducks – St. Louis Blues | Onnistuuko Blues katkaisemaan Ducksin voittoputken?

2021-11-08 03:00:00

St. Louis Blues

Panos
1.5/5

Anaheim Ducks ja St. Louis Blues kohtaavat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Anaheimissä Honda Centerissä kello 03:00.

Ducks aloittanut tuloksellisesti hyvin

Anaheim Ducks on aloittanut NHL-kautensa recordilla 5-4-3, maalieron ollessa 11 pelatun pelin jälkeen 38:35. Kotijoukkue on aloittanut kautensa harvinaisen hyvin tuloksellisesti, kun katsotaan joukkueen pelaajamateriaalia ja lähtökohtia ylipäätään kauteen. Sarjapisteitä se on kyennyt keräämään 13 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa divisioonassaan kolmantena. Joukkue porskuttaa tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa – voitot ovat tulleet Montreal Canadiensia, New Jersey Devilsiä ja Arizona Coyotesia vastaan.

Ducks-leiri pääsee pelaamaan jo neljännen ottelunsa putkeen kotonaan, mutta nyt vastustaja tulee olemaan huomattavasti kolmea aikaisempaa vahvempi. Ducks on pelannut tuloksellisesti todella hyvin, mutta vastustajat ovat olleet suhteellisen heikkoja. Ducks on joutunut alkukautensa aikana pelaamaan ainoastaan neljä kertaa oikeasti kunnon NHL-joukkuetta vastaan, joten tulokset antavat hieman väärää kuvaa joukkueen todellisesta iskukyvystä. Joukkueen paras pistemies on ollut laitahyökkääjä Troy Terry tehoilla 7+6=13. Kokonaisuudessaan Anaheim Ducksin pelaajamateriaali on todella kapea ja nuori.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Blues operoi laajalla materiaalilla

St. Louis Blues on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 7-1-1, maalieron ollessa yhdeksän pelatun pelin jälkeen 36:20. Blues on pelannut erinomaisesti koko kauden aikana, niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Blues on kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota, jotka tulivat Los Angeles Kingsiä ja Colorado Avalanchea vastaan. Blues on kyennyt napsimaan 15 sarjapistettä, jonka myötä se majailee omassa divisioonassaan ensimmäisenä ja omassa konferenssissaan toisena.

Blues operoi kuluvalla kaudella todella laajalla materiaalilla, jonka takia se on todella vaarallinen. Et löydä tästä joukkueesta ainuttakaan heikkoutta. Maalivahti- ja puolustusosasto on joukkueella kunnossa, eikä hyökkäyspelaamisessakaan ole mitään ongelmia – joukkue on todella hyvin rakennettu, jonka myötä se taistelee tosissaan Stanley Cupin voitosta kuluvalla kaudella. Blues on tähän mennessä nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 4,00 maalia vastustajan nuottaan, joka on todella hyvä suoritus NHL:n mittakaavalla. Bluesin paras pistemies on Vladimir Tarasenko tehoilla 4+7=11.

Kotijoukkueen voittoputki katkeaa Bluesin käsittelyssä

Joukkueiden pelaajamateriaalissa on eroa kuin yöllä ja päivällä. Kotijoukkueen rosteri on todella nuori ja kapea, eikä se kykene haastamaan paperilla Bluesia millään osa-alueella. Ducksin kokoonpanosta on poissa ainakin Rickard Rakell ja Max Jones. Day-to-day -listalla on Jakob Silfverberg ja Trevor Zegras, joten heidänkään pelaaminen ei ole vielä varmaa tässä vaiheessa. Poissaolot vaikuttavat hieman joukkueen iskukykyyn, joka on jo muutenkin yleisellä tasolla todella heikko. John Gibson on takaisin joukkueen mukana reeneissä, mutta aloittavasta maalivahdista ei ole vielä varmaa tietoa.

Bluesin kokoonpanosta day-to-day -listalla on Ryan O’Reilly ja Kyle Clifford. Molempien odotetaan pelaavan ensi yön ottelussa, mutta varmaa se ei ole. Jos herrat hyppäävät mukaan pelaavaan kokoonpanoon, niin Bluesin osakkeet nousevat. Poissaolot eivät kuitenkaan haittaa Bluesia, sillä pelajaamateriaali on todella laaja. Blues on huomattavasti parempi erikoistilannepelaamisessa kuin Ducks. Myös 5 vs. 5 -pelissä se on kotijoukkuetta huomattavasti edellä. Ducks joutuu todella isoon testiin, kun Bluesin laaja materiaali tulee vastaan. Liuskalle valikoituu vierasjoukkueen voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!