13.10. NHL: Anaheim Ducks – Seattle Kraken | Onnistuuko Ducks avaamaan kautensa voitolla?

13.10.2022 Klo. 05:00

Anaheim Ducks

Panos
1.5/5

Anaheim Ducks ja Seattle Kraken aloittavat oman NHL-urakkansa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Anaheimissa ja pelipaikkana toimii Honda Center – kiekko putoaa keskiympyrään kello 05:00.

Ducks on vahvistanut rivejään

Anaheim Ducks on tällä kaudella varsin mielenkiintoinen joukkue, kun se on hommannut muutaman todella mielenkiintoisen nimen riveihinsä. Dallas Starsista tuttu John Klingberg viilettää tällä kaudella Ducksin alakerrassa, ja hyökkäykseen on tullut Frank Vatrano sekä Ryan Strome vahvistamaan ankkalaumaa. Ducksin entinen kapteeni ja seuraikoni Ryan Getzlaf lopetti viime kauteen 17 vuotta kestäneen NHL-uransa. Trevor Zegras, Troy Terry ja Mason McTavish ovat pelaajia, joiden ympärille joukkuetta rakennetaan.

Ducks oli edellisellä kaudella erinomainen heti kauden alkaessa ja suhteellisen pitkään Ducks oli kiinni pudotuspelipaikassa. Ducks oli alkuun hieman ylisuorittaja ja kauden edetessä pidemälle, Ducks palasi niin sanotusti omalle tasolleen. Kuluvalla kaudella Ducks haluaa varmasti olla mukana taistelemassa pudotuspelipaikasta, mutta kyseinen skenaario on vielä tässä vaiheessa kaukaa haettua. Ducksilla on lupaava tulevaisuus nuorten pelaajien myötä, mutta vielä heillä ei ole asiaa kevään kirkkaimpiin peleihin. Ducks on kuitenkin laadultaan kuluvalla kaudella vahvempi kuin edellisellä kaudella.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Kraken laadukkaampi kuin ensimmäisenä vuonna

NHL:n uusin laajennusjoukkue Seattle Kraken aloittaa toisen kautensa ensi yönä Anaheim Ducksin vieraana. Kraken ei missään nimessä ole yhtä laadukas joukkue, mitä Vegas Golden Knights oli heti laajennusdraftin jälkeen. Krakenilla on vielä pitkä matka kuljettavana, että se pääsee pelaamaan keväällä niin sanottuja oikeita pelejä. Vierasjoukkue Kraken on kuitenkin selkeästi laadukkaampi joukkue kuluvalla kaudella kuin se oli ensimmäisenä vuonna. Uusia nimiä joukkueen hyökkäyksessä ovat Stanley Cup -voittaja Andre Burakovsky, Oliver Bjorkstrand sekä neljäntenä varattu Shane Wright.

Hyökkäyskalusto Krakenilla alkaa olemaan suhteellisen hyvässä hapessa, mutta puolustuskalusto on edelleen todella surkea. Justin Schultz on uusi nimi puolustuksessa, mutta ei tämäkään hankinta paljon parantanut Krakenin takalinjoja. Krakenin ensimmäinen varaus Matthew Beniers viilettää joukkueen ykköskentän keskellä ja häneltä voidaan odottaa suuria. Beniers pelasi jo viime kaudella erinomaisesti ja hän todellakin kuuluu taalaliigaan nuoresta iästään huolimatta. Valitettavasti Krakenin joukkue kalpenee papereilla kauden ensimmäiselle vastustajalleen Anaheim Ducksille.

Ducks avaa kautensa voitolla

Ducks nauttii ottelussa kotiedusta sekä materiaaliedusta. Kotijoukkue osaa aloittaa kautensa aina vahvasti ja nyt ensimmäisenä vastaan asettuu NHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuva Seattle Kraken. Ducks pääsee aloittamaan kautensa suhteellisen terveellä kokoonpanolla, joten lopputulokseen vaikuttavia poissaoloja ei ole tiedossa. Ducks on materiaaliltaan leveämpi ja laadukkaampi joukkue. Liuskalle sopii vallan mainiosti Anaheim Ducksin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,28.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!