14.1. NHL: Anaheim Ducks – New Jersey Devils | Kotijoukkueen puolustus koetuksella

14.1.2023 Klo. 05:00

New Jersey Devils -1,5

Panos
1.5/5

Anaheim Ducks ja New Jersey Devils kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Anaheimissa Honda Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05:00.

Ducksin puolustuspeli heikkoa

Anaheim Ducks teki muutaman mielenkiintoisen hankinnan off-seasonilla, mutta materiaali on silti yksi NHL:n heikoimmista. Uudelleenrakentajana oleva Ducks ei tällä kaudella ole onnistunut oikeastaan missään. Sen puolustuspelaaminen on koko NHL:n heikointa, eikä joukkueesta löydy tulivoimaa juuri ollenkaan. Troy Terry ja Trevor Zegras ovat joukkueen parhaimmat pistenikkarit. Näiden kahden herran lisäksi joukkueesta ei löydy oikeastaan yhtäkään kunnon pelimiestä. Materiaali on äärimmäisen kapea, joka näkyy joukkueen suorittamisessa.

Ducks on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, ja näissä se on päästänyt omiin peräti 13 maalia. Seuraavaksi vastaan asettuu New Jersey Devils, joka omistaa hurjan määrän tulivoimaa. Ducks on pelannut kuluvalla kaudella 42 ottelua, joista saldona on 12 voittoa ja 30 tappiota maalierolla 95:173. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,26 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 4,12 maalin verran. Ducks on koko NHL:n eniten maaleja päästänyt joukkue, ja toiseksi vähiten maaleja tehnyt joukkue.

PINNACLE Maailman PARHAAT KERTOIMET ja korkeimmat panosrajatLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Devils huomattavasti laadukkaampi

Vierasjoukkue New Jersey Devils on huomattavasti laadukkaampi joukkue kuin Anaheim Ducks. Devils aloitti oman NHL-kautensa todella tehokkaasti, mutta nyt tuloksellinen pelaaminen on hieman väsähtänyt. Kaikesta huolimatta Devils on edistyneissä tilastoissa aivan NHL:n kärkipäätä monessakin eri asiassa, ja se dominoi edelleen pelejä. Ondrej Palat on palannut joukkueen vahvuuteen, mutta Nathan Bastian on vielä telakalla. Jack Hughes johtaa Devilsin sisäistä pistepörssiä – kyseinen herra pelaa läpimurtokautta.

Devils on pelannut kuluvalla kaudella 41 ottelua, joista saldona on 26 voittoa ja 15 tappiota maalierolla 141.108. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,44 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,63 maalin verran. Devilsin maalivahti- ja puolustuspelaaminen on ollut koko kauden ajan todella hyvässä kuosissa. Anaheim Ducksin kaltainen joukkue tulee olemaan suurissa vaikeuksissa Devilsiä vastaan.

Devils selkeä ennakkosuosikki

New Jersey Devils lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se on materiaaliltaan huomattavasti laadukkaampi ja laajempi joukkue kuin Anaheim Ducks. Kotijoukkueen puolustuspelaaminen on koko NHL:n heikointa, eikä se tiedä Devilsin kaltaista joukkuetta vastaan hyvää. Ducks on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa, joiden aikana omissa on kolissut tiuhaan tahtiin. Devils lähtee ensi yön otteluun voitot taskuissaan Rangersista ja Hurricanesista. Liuskalle valitaan Devilsin vähintään kahden maalin voitto kertoimella 1,89. Tasoerot ovat valtavat, eikä Ducksin materiaali yksinkertaisesti riitä haastamaan Devilsiä.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!