18.2. NHL: Anaheim Ducks – Los Angeles Kings | Kings selkeä ennakkosuosikki

18.2.2023 Klo. 04:00

Los Angeles Kings

Panos
2/5

Anaheim Ducks ja Los Angeles Kings kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Anaheimissa Honda Centerissä, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 04:00.

Ducks altavastaajan roolissa

Kotijoukkue Anaheim Ducks lähtee ensi yön otteluun selkeänä altavastaajana. Ducks lukeutuu NHL:n häntäpäähän, jonka puolustuspelaaminen on todella karmeaa katsottavaa. Se saa vastaansa joukkueen, joka operoi hyökkäysvoittoisella pelitavalla. Ducks viilettää kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa, jonka aikana se on kärsinyt tappiot Buffalo Sabresille, Vegas Golden Knightsille ja Pittsburgh Penguinsille. Näiden tappioiden aikana Ducksin selän taakse on tehty 20 maalia.

Ducks on pelannut kuluvalla kaudella 55 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 38 tappiota maalierolla 135:227. Ducks on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,45 maalia vastustajana nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden peräti 4,13 maalin verran. Ducks on koko NHL:n toiseksi vähiten maaleja tehnyt joukkue ja eniten maaleja omiin päästänyt joukkue. Ducksin kausi on mennyt aivan täysin penkin alle, eikä se tule kauden edetessä enää montaa peliä voittamaan. Yksinkertaisesti Ducksin joukkue on surkea jokaisella pelin osa-alueella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Kingsin hyökkäyskalusto tekee tuhojaan

Los Angeles Kings on hyökkäysvoittoinen joukkue, jonka pelitapa ei perustu millään tapaa puolustamiseen. Ducks-leiri tulee olemaan todella suurissa vaikeuksissa, kun Kingsin kaltainen joukkue astelee vastaan, sillä Ducksin puolustus on aivan täyttä pumpulia. Kings porskuttaa kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana se on voittanut Pittsburgh Penguinsin maalein 6-0, ja Buffalo Sabresin maalein 5-2. Vierailijat ovat hyvässä tulosvireessä, ja mitä todennäköisemmin vire jatkuu vielä Ducksin kustannuksella.

Kings on pelannut kuluvalla kaudella 55 ottelua, joista saldona on 30 voittoa ja 25 tappiota maalierolla 180:184. Kings on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,27 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,35 maalin verran. Kingsin hyökkäyspelaaminen toimii moitteetta, mutta puolustussuuntaan on vielä parantamisen varaa. Kaikesta huolimatta Ducks ei ole sellainen joukkue, joka omalla heikolla tulivoimallaan horjuttaisi Kingsiä.

Valtavat tasoerot joukkueiden välillä

Joukkueiden väliset taitotasot ovat massiiviset. Vierasjoukkue Los Angeles Kings on huomattavasti laadukkaampi ja laajempi joukkue kuin Anaheim Ducks. Kotijoukkueen pelaavasta kokoonpanosta ovat poissa Jamie Drysdale, Urho Vaakanainen, Troy Terry sekä Anthony Stolarz. Täysin terveellä rosterilla Ducks olisi kaikesta huolimatta täysin altavastaajan roolissa ensi yön kamppailussa. Kingsin kokoonpanosta ovat poissa hyökkääjät Carl Grundström sekä Gabriel Vilardi. Ducks on yksinkertaisesti liian heikko haastaakseen tämän hetkistä Kingsiä. Liuskalle valitaan vierailijoiden voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,71.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!