28.3. NHL: Anaheim Ducks – Colorado Avalanche | Hallitseva mestari hyvässä tulosvireessä

28.3.2023 Klo. 05:00

Colorado Avalanche

Panos
1.5/5

Anaheim Ducks ja Colorado Avalanche kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu pelataan Anaheimissa Honda Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05.00.

Avalanche hyvässä vireessä

Hallitseva mestari Colorado Avalanche porskuttaa tällä hetkellä kohtuu kiitettävässä tulosvireessä. Edellisen viiden kamppailun aikana Colorado on kärsinyt ainoastaan yhden tappion, joka tuli Pittsburgh Penguinsia vastaan lukemin 2-5. Vieraspelien osalta Colorado porskuttaa viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Seuraavaksi vastaan asettuu Anaheim Ducks, joka on yksi NHL:n heikoimmista joukkueista.

Coloradon alkukausi meni tuloksien valossa heikosti, sillä se kärsi naurettavan paljon poissaoloista. Nyt Colorado on päässyt jo tovin pelaamaan melkein parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla ja tuloksenteko on ollut hurjaa. Gabriel Landeskog, Artturi Lehkonen, Josh Manson ja Pavel Francouz ovat vielä poissa pelaavasta kokoonpanosta. Kaikesta huolimatta Colorado operoi tälläkin hetkellä äärimmäisen laajalla ja laadukkaalla rosterilla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Ducks selkeä altavastaaja

Kotijoukkue Anaheim Ducks lähtee ensi yön kamppailuun massiivisena altavastaajana. Ducks on hävinnyt neljä edellistä kamppailuaan putkeen – omissa on soinut peräti 16 kertaa tappioputken aikana. Ducks on pelannut kuluvalla kaudella 73 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 50 tappiota maalierolla 186:294. Ducks on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,55 maalia vastustajan nuottaan ja omissa on soinut ottelua kohden 4,03 maalin verran.

Colorado Avalanche on pelannut kuluvalla kaudella 72 ottelua, joista saldona on 43 voittoa ja 29 tappiota maalierolla 234:197. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,25 maalia vastustajan verkon perukoille ja omissa on soinut ottelua kohden 2,74 maalin verran. Avalanche on enää yhden sarjapisteen päässä Minnesota Wildista, joka johtaa tällä hetkellä Central-divisioonaa. Voitolla Avalanche pääsee kärkipaikalle.

Tasoerot valtavat

Ducksin ja Avalanchen materiaalierot ovat valtavat. Ducks on tehnyt koko NHL:n toiseksi vähiten maaleja ja samalla se on koko liigan eniten maaleja omiin päästänyt joukkue. Ducksin materiaali on todella heikko ja tällä hetkellä se kärsii muutamasta poissaolosta. Troy Terryn pelaamisesta ei ole varmuutta, sillä herra jätti edellisen kamppailun kesken henkilökohtaisten syiden takia, mutta enempää informaatiota tästä ei ole. Terryn poissaolo olisi suuri kolaus valmiiksi heikolle Ducks-leirille. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Colorado Avalanchen voitto kertoimella 1,67. Ducks ei tule selviämään ehjin nahoin hallitsevaa mestaria vastaan. Avalanchen tulivoima on yksinkertaisesti liikaa Ducksille.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!