11.6. Nations League: Romania – Suomi | Huuhkajat mukana noususta A-sarjaan

11.6.2022 klo 21:45

Romania alle 0.5 maalia

Panos
1/5

B-sarjan ottelut Nations Leaguessa jatkuvat Suomen osalta lauantaina, kun vastaan asettuu Romania. Ottelu alkaa klo 21.45.

Romania edelleen maaleitta

Romania on kovassa sarjassa tämänkertaisessa Nations Leaguessa. Joukkue on hävinnyt molemmat ottelunsa, kun se taipui Montenegrolle vieraissa 0-2 ja myös vieraissa Bosnia & Hertsegovinalle 0-1. Romania on tullut valtavasti alaspäin 1990-luvun ja 2000-luvun alkupään vuosista, kun joukkue oli nykyistä vaarallisempi kansainvälisessä jalkapallossa. Kuuden viime ottelun saldo Romanialla on heikko 1-2-3, eikä joukkuetta ole nähty arvokisoissa enää pitkään aikaan.

Romania on edelleen maaleitta kuluvassa Nations Leaguessa, ja kuuteen viime otteluun joukkue on osunut vain neljästi. Joukkue on ilman pisteitä oman lohkonsa viimeisenä, ja hiljalleen alkaa olla lähellä tilanne, jossa joukkue putoaa C-sarjaan eli yhden portaan alemmaksi. Romanian pelinrakentelo on suht tehotonta ja hidasta, jolloin vastustajilla on hyvinkin aikaa laittaa puolustuslinja oikeisiin asemiin.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Suomi oman lohkonsa kärjessä

Suomi jatkoi hyviä otteitaan Nations Leaguessa ja kaatoi Montenegron vahvan esityksen päätteeksi 2-0. Kun avauskierroksella tuloksena oli 1-1-tasapeli Bosnia & Hertsegovinaa vastaan, on Suomi oman lohkonsa kärjessä paremman maalieron turvin. Joel Pohjanpalo oli loistavassa vireessä Montenegroa vastaan, ja kahdella osumallaan ansaitsi itselleen lisää peliaikaa myös jatkossa. Suomen pelissä on loistavia vivahteita, kun Montenegroa vastaan ensimmäinen maali syntyi upean syöttöketjun päätteeksi, ja jälkimmäinen osuma Joel Pohjanpalon henkilökohtaisella taidolla erikoistilanteesa.

Suomen peli on ollut totutun tiivistä, kun Montenegro jäi maaleitta, ja Bosnia & Hertsegovina onnistui iskemään maalin aivan ottelun loppuhetkillä. Vaikka Joona Toivio ja Paulus Arajuuri lopettivat maajoukkueessa, näyttäisi alakerta olevan hyvissä käsissä. Hyökkäyspäässä Pukki ja Pohjanpalo ovat ensimmäiset valinnat, mutta Marcus Forss saanee myös vastuuta kiivastahtisessa peliruuhkassa. Kolhuja tai poissaoloja Suomella ei ole, vaan Markku Kanerva pääsee valitsemaan haluamansa kokoonpanon Romaniaa vastaan.

Isäntien maalit kortilla

Romania ja Suomi eivät ole kohdanneet neljään vuoteen A-tasolla. Maajoukkueet ovat menneet viime aikoina eri suuntiin, kun Suomi on selvinnyt arvokisoihin ja parantanut pelaamistaan kauttaaltaan, kun taas Romanian otteet ovat olleet jo pidempään heikkoja. Suomi on todella tiivis joukkue, joka pystyy nollaamaan Romaniaa paremmatkin joukkueet. Ottelusta tuskin tulee maali-iloittelua, ja Suomella on kaikki aseet pitää isäntäjoukkue maaleitta, mikäli pelisuunnitelmassa pysytään täydet 90 minuuttia.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!