6.6. Nations League: Itävalta – Tanska | Avoimen pelin joukkueet vastakkain

6.6.2022 klo 21:45

Yli 2.5 maalia

Panos
2/5

Maanantaina UEFA Nations Leaguessa nähdään mielenkiintoinen kamppailu, kun A-sarjan Itävalta ja Tanska lyövät yhteen klo 21.45 alkaen.

Itävalta nollasi Kroatian

Itävalta on nostanut tasoaan tasaisesti kansainvälisessä jalkapallossa ja joukkue on nähty jalkapallon arvokisoissa viime vuosina. Itävalta selvisi MM-jatkokarsintaan virallisen karsintalohkon tulosten perusteella, mutta matka katkesi ennen finaalikierrosta, kun joukkue kärsi tappion Walesille 1-2-tappion maaliskuussa. Nations Leaguen Itävalta aloitti upealla 3-0-voitolla Kroatiaa vastaan, ja tulos oli oiva osoitus joukkueen iskukyvystä.

Itävalta on tasainen porukka, jossa on muutama kullanarvoinen kulmakivi. Marko Arnautovic osui kertaalleen Kroatia-voitossa, ja isokokoinen kärki on edelleen iso osa Itävallan hyökkäyspelaamista. Itävalta on osoittanut kuuluvansa jalkapallossa maanosan valioluokkaan, mutta samaan aikaan materiaali on edelleen hieman liian kapea, ja kovassa pelitahdissa tulokset heittelevät. Viime kesän EM-kisoissa Itävalta selvitti alkulohkon, mutta turnaus katkesi niukassa tappiossa neljännesvälierissä Italiaa vastaan.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Tanska hurmaa otteillaan

Tanska on pelannut jo pitkään erittäin korkealla tasolla, ja joukkue selvitti myös tiensä upeasti seuraaviin MM-kisoihin. Kuuden viime ottelun saldo on 4-0-2, ja Tanska on hurmannut kannattajiaan upealla hyökkäyspään pelaamisellaan, joka kylvi tuhoa myös kesän 2021 EM-kisoissa, joissa Tanska eteni dramaattisten vaiheiden jälkeen välieriin saakka, jossa turnausmatka katkesi Englannille jatkoaikatappion myötä. Tanska on erittäin agressiivinen joukkue, joka prässää kovasti, ja laittaa vastustajan puolustajat kovan paineen alle.

Tanska aloitti oman Nations League -taipaleensa kaatamalla Ranskan 2-1-vierasvoitolla. Ranska piti palloa, mutta Tanska oli vaarallinen vastaiskuissa ja Andreas Cornelius osui kahdesti. Christian Eriksen on palannut Tanskan keskikentälle sydänongelmien ja sydäntahdistimen asentamisen jälkeen, ja taitava keskikenttäpelaaja on kertonut tavoitteekseen tulevat MM-kisat. Tanska on täynnä taitoa ja maalintekovoimaa, jokaisella pelipaikalla on laatua, ja maalinteko-ongelmiin joukkueen peli ei kaadu.

Maaleja luvassa?

Itävalta ja Tanska ovat tulleet toisilleen tutuiksi, kun joukkueet kohtasivat kahdesti MM-karsintojen aikana. Tanska on ollut kaksikosta edellä viime aikoina, kun joukkue on vienyt kuudesta viime kohtaamisesta viisi nimiinsä. Molemmat joukkueet hyökkäävät laajasti kenttää hyväksi käyttäen ja agressiivisesti, joka jättää myös mahdollisuuksia nopeisiin vastaiskuihin. Joukkueiden edellisissä kohtaamisissa on jääty aniharvoin alle 2.5 maalin, eikä tälläkään kertaa maaliverkot pysy koskemattomina. Tanska on niukka suosikki, mutta odotettavissa on viihdyttävä kamppailu, jossa maalipaikkoja siunaantuu molemmille osapuolille takuuvarmasti.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!