7.10. UEFA Nations League: Belgia – Ranska | Vierasjoukkueen pelissä puutteita

Belgia etenee jatkoon

Panos
2/5

Torstaina haetaan toista finalistia Nations Leaguen finaaliin, kun Belgia kohtaa Ranskan klo 21.45 alkaen.

Belgia suuren voiton perässä

Belgian EM-kisat päättyivät lopulta pettymykseen, kun joukkueen matka päättyi puolivälierissä tulevaa mestaria Italiaa vastaan. Niin kutsuttu kultainen sukupolvi on edelleen ilman suurta voittoa, mutta Nations League tarjoaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa jotain. Belgia on FIFA-rankingin ykkösmaa ja pelannut lähes vuosikymmenen jalkapallomaailman valioiden joukossa.

MM-karsinnat Belgia on aloittanut hyvin, joukkue johtaa E-lohkoa saldolla 5-1-0 ja maaliero on komea 21-4. Belgialla on toinen jalka jo MM-kisakoneessa, joten joukkue pystyy myös panostamaan tähän Nations Leaguen otteluun täysillä. Belgia oli EM-kisoissa hyökkäyspäähän vahva etenkin alkulohkossa. Romelu Lukaku on iskenyt Nations Leaguessa viisi maalia yhtä moneen otteluun ja kärkipelaaja onkin esiintynyt maajoukkueessa aina edukseen.

WINNERS.BET 100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Ranska ei ole pystynyt parhaimpaansa

Ranskan EM-kisat päättyivät myös pettymykseen, kun Sveitsi tiputti joukkueen jo neljännesvälierävaiheessa. Ranska ei päässyt missään vaiheessa parhaimpaansa, ja tietyt ongelmat ovat olleet läsnä myös MM-karsinnoissa. Joukkueen saldo on 3-3-0 ja D-lohkossa joukkueella on selkeä kärkipaikka. Ranska on parhaimmillaan lähes pysäyttämätön, mutta joukkue jää välillä myös omituisiin tasapeleihin selkeästi heikompiaan vastaan.

Ranska ei ole ollut yhtä yhtenäinen porukka kuin MM-kultaan päättyneessä turnauksessa kesällä 2018. Karim Benzeman paluu joukkueeseen aiheutti kränää, ja myös Kylian Mbappen käytös on saanut pelaajia varpailleen. Joukkueen sisäinen kireys on näkynyt myös otteissa kentällä, ja Ranska saa pistää parastaan peliin jotta Belgia kaatuu torstaina. Kuudesta viime ottelustaan Ranska on vain kerran saanut pidettyä maalinsa puhtaana, eikä peli ole vieläkään aivan uomissaan.

Belgia ansaitsee paikan finaalissa

Belgia lähtee otteluun niukasti altavastaajana, mutta joukkueen vireystila on Ranskaa parempi ja peli paremmin tasapainossa. Belgia lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa, kun taas Ranska on voittanut kuudesta viime ottelustaan ainoastaan yhden. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet tasaisia, tiukkoja vääntöjä, mutta Belgia ansaitsee niukan suosikin aseman viime kuukausien tasaisemmalla tekemisellään.

BETSAFE 25€ talletuksella 75€ pelirahaaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
MR GREEN 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Katso kaikki parhaat vedonlyöntibonukset suomalaiseen makuun!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% TALLETUSBONUS 50€ ASTI!

Winnersbet tarjoaa Pitkavetovihjeet.orgin lukijoille verovapaiden voittojen lisäksi loistavan tervetulotarjouksen! Ensitalletus tuplana helpolla kierrätyksellä.