5.6. MM-jatkokarsinta: Wales – Ukraina | MM-kisapaikka panoksena

5.6.2022 klo 19:00

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Panos
1.5/5

Sunnuntaina pelataan iso ottelu kansainvälisessä jalkapallossa, kun Wales ja Ukraina ratkaisevat MM-kisapaikan kohtalon. Ottelu alkaa klo 19.00.

Wales hoiti Itävallan aikaisemmin keväällä

Wales on tuttu näky jalkapallon arvokisoissa, ja joukkue taistelee edelleen pääsystä loppuvuonna pelattaviin MM-kisoihin. Joukkue kaatoi MM-jatkokarsinnan ensimmäisessä ottelussa Itävallan 2-1-lukemin maaliskuussa, ja joutui odottamaan näinkin pitkään seuraavaa vastustajaa. Wales aloitti myös Nations Leaguen taipaleensa A-sarjassa, jossa avausottelussa se taipui keskiviikkona Puolalle 1-2, joskin koko joukkueen katse on ollut sunnuntain ratkaisevassa MM-jatkokarsintapelissä.

Walesin pelin sieluna on ollut jo vuosia edelleen maajoukkueessa tähtistatusta nauttiva Gareth Bale. Bale on terveenä ollessaan nopea ja tehokas, taustalta tukea tulee myös mm. Aaron Ramseyn, Kieffer Mooren ja Daniel Jamesin tahoilta. Hyökkäyspäähän Wales onkin ollut jo vuosia hyvä ja vaarallinen, mutta oman pää puolustaminen tuottaa ongelmia, ja joukkue päästää keskimääräistä enemään osumia maaotteluissa. Ainoastaan puolustaja Cabango on sivussa, joten kokoonpanon puolesta tilanne on loistava ennen Ukrainan kohtaamista.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Ukraina raivasi tieltään Skotlannin

Ukrainan tilanne oli pitkään epäselvä maassa vallitsevan tilanteen vuoksi, mutta maa pelaa edelleen paikasta MM-kisoihin. Jatkokarsinnan ensimmäisessä ottelussa joukkue kaatoi Skotlannin kesäkuun alussa upeasti 3-1-lukemin. Kaikista maailmanpoliittisista tapahtumista johtuen Ukrainan pelaamisen yllä leijuu kysymysmerkkejä, mutta toistaiseksi esitykset kentällä ovat olleet positiivisia, ja joukkue lähtee varmasti hakemaan täysillä myös paikkaa MM-kisoihin.

Ukraina pelasi vuosi sitten EM-kisoissa edeten aina puolivälieriin saakka, jossa Englanti päätti joukkueen kisamatkan. Kuten Wales, myös Ukraina pelaa hyökkäyssuuntaan hyvin ja vaarallisesti, mutta omassa päässä virheitä sattuu ja puolustaminen on välillä epävarmaa. Ukrainan puolustajat eivät ole kaikkein juoksuvoimaisempia, joka näkyy usein otteluiden loppuhetkillä takaiskumaaleina. Yaremchuk on ollut isossa roolissa Ukrainan hyökkäyksessä tehden karsinnoissa neljä maalia maalleen. Zinchenko pelaa seurajoukkueesta poiketen ylempänä ja rytmittää peliä keskikentällä monipuolisesti. Poissaoloja ei ole, joten Walesia vastaan lähdetään parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Molemmat joukkueet osaavat maalinteon

Molemmat joukkueet pääsevät hyvässä tilanteessa todella tärkeään otteluun, sillä Wales on pelannut kahdeksan kotiottelua peräkkäin tappioitta, ja Ukraina on pelannut tappioitta 11 viimeisintä ottelua. Molemmat joukkueet pelaavat laadukkaasti ylöspäin, ja potentiaalisia ratkaisijoita löytyy useampi pelaaja. Ongelmat löytyvät puolustuspäässä, jossa pelaajisto on virheherkkää ja etenkin Ukrainan puolelta hieman hidasta. Panokset ovat huippuluokkaa, mutta vastakkain ovat joukkueet jotka osaavat maalinteon. Molemmat joukkueet onnistuvat vähintään kertaalleen sunnuntaina, ja tälle vaihtoehdolle tarjotaan todella pelattavaa kerrointa edelleen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!