11.10. MM-karsinta: Valko-Venäjä – Tshekki | Tshekki tarvitsee voiton

2021-10-11 21:45:00

Tshekki 1-2 maalia

Panos
2.5/5

MM-karsinnat jatkuvat heti maanantaina, kun lohkonsa viimeinen Valko-Venäjä kohtaa Tshekin klo 21.45 alkaen lohko E:n kamppailussa.

Valko-Venäjä ei vakuuta

Valko-Venäjän futiksella ei mene lujaa tällä hetkellä. Joukkue on hävinnyt kuusi ottelua peräkkäin, sekä on viimeisenä MM-karsintalohkonsa viimeisenä saldolla 1-0-5. Joukkue on pystynyt vain vaivoin viimeistelemään maalin per peli-tahdilla karsinnoissa, mutta päästänyt samalla lähes kolme osumaa ottelua kohden. Syksyn MM-karsintaotteluissa joukkue on jo hävinnyt Tsekille, Walesille, Belgialle ja viimeisinpänä Virolla lukemin 0-2.

Karsintojen ainoa voitto Valko-Venäjällä on toistaiseksi kotivoitto Virosta, mutta voitosta huolimatta joukkuetta näyttäisi kutsuvan karsintalohkonsa viimeinen sija. Vitali Lisakovich on kolmella maalillaan joukkueensa tehokkain maalintekijä, mutta Valko-Venäjän joukkue ei mahdu millään Euroopan top 25-seurojen joukkoon materiaalinsa tai pelisuunnitelmansa puolesta.

WINNERS.BET 100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Tshekki kiinni jatkokarsintapaikassa

Tshekki pelasi kovan ottelun Walesia vastaan perjantaina ja nousi 2-2-tuloksella karsintalohkonsa toiseksi, tasapistein Walesin kanssa. Viro ja Valko-Venäjä alkavat olla ulkona MM-kisapaikasta mutta Tshekin jalkapallo on näyttänyt elpymisen merkkejä ja joukkue voi hyvinkin napata lohkonsa kakkossijan lohkovoittoa kohti menevän Belgian takana. Tshekin saldo karsinnoissa on tähän mennessä 2-2-2.

Tshekin joukkueessa pelaa useampi mm. Valioliigassa pelaava pelaaja, kun Tomas Soucek, Matej Vydra ja Vladimir Coufal ottavat roolia myös maajoukkuessa. Joukkueen suurin tähti on kuitenkin EM-kisoissa läpi lyönyt ja Bundesliigassa pelaava Patrik Schick. Nuori hyökkääjä on isossa roolissa Tshekin menestyshaaveiden kannalta, ja joukkue tarvitsee loppukarsinnoisa tähtensä tehoja taistelussa Walesia vastaan.

Vierailijoilla pakkovoiton paikka

Valko-Venäjä on auttamatta altavastaajan asemassa Tshekkiä vastaan, joka tekee jonkinlaista uutta tulemista jalkopallomaailman huipulle. Tshekki on vienyt joukkueiden kaikki viisi keskinäistä kohtaamista, kuluvien karsintojen kotiottelun Tshekki voitto 1-0. Valko-Venäjän puolustus aukeaa melko helposti ja Tshekki on Soucekin johdolla vaarallinen peli- ja erikoistilanteissa, eikä vierasjoukkueen voitolle pitäisi olla isoja esteitä. Valko-Venäjä pystyy kotonaan puolustamaan suht hyvin, joka saattaa pitää lukemat maltillisena. Tshekki kohtaa tämän jälkeen vielä Viron, ja tilauksessa on täydet kuusi pistettä näistä kahdesta karsintaottelusta.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!