15.11. MM-karsinta: Skotlanti – Tanska | Sijoitukset jo selvillä

2021-11-15 21:45:00

Tanska

Panos
1.5/5

MM-karsintojen viimeiselle kierroksella F-lohkon ottelussa kohtaavat jatkokarsintaan etenevä Skotlanti sekä MM-kisoihin varmasti etenevä Tanska. Ottelu pelataan maanantaina klo 21.45 alkaen.

Skotlanti jatkanut hyviä otteitaan

Skotlanti jatkaa pirteitä otteitaan maajoukkuejalkapallossa, viime kesän EM-kisojen jatkoksi joukkue on varmistanut paikkansa myös jatkokarsintaan ensi vuonna pelattaviin jalkapallon MM-kisoihin. Saldo karsinnoissa on vahva 6-2-1 ja joukkue on esiintynyt koko syksyn vahvasti karsintaotteluissa. Kesän EM-kisat päättyivät alkulohkoon, mutta syksyn aikana joukkue on kaatanut Moldovan kahdesti, Itävallan, Israelin ja Färsaaret kertaalleen. Tanskalle Skotlanti taipui syyskuussa vieraskentällä 0-2.

Skotlanti on totuttu näkemään taistelevana ja yhtenäisenä joukkueena, joka ei todellakaan taivu helposti. Joukkue on suhteellisen nimetön, vaikka riveistä löytyy mm. Scott McTominay, Billy Gilmour, Grant Hanley ja Ryan Fraser. Skotlanti pelaa parhaimmillaan alaspäin todella tiiviisti ja sen puolustusta on hankala vastustajan avata, mutta toisaalta myös hyökkäyspäässä joukkue jää usein neuvottomaksi ja tehottomaksi. Mikäli hyökkäyspäässä olisi hieman enemmän taitoa, olisi Skotlanti entistäkin vaarallisempi vastustaja.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Tanskan dominanssi ei pääty

Tanska jatkoi upeita otteitaan varmistamalla MM-kisapaikan. Kesän EM-kisoissa joukkue eteni dramaattistenkin vaiheiden kautta aina välieriin saakka ja taipui vasta jatkoajalla Englannille. Tanska hurmasi EM-lopputurnauksessa vahvalla hyökkäyspelillään ja kaatoi turnauksessa Venäjän, Walesin ja Tshekin. Syksyn karsintamatseissa Tanska on kaatanut vakuuttavilla suorituksilla Skotlannin, Itävallan, Moldovan, Israelin ja Färsaaret kahdesti. Joukkue on voittanut kuusi ottelua peräkkäin ja maaliero koko karsinnoissa on uskomaton 30-1.

Andreas Olsen ja puolustaja Joakin Maehle ovat molemmat osuneet karsinnoissa jo viidesti. Tehot ovat jakautuneet muutenkin useamman pelaajan kesken ja Tanska on ollut vakuuttavan hyvä kaikissa pelaamissaan otteluissa. Pelintekovoimaa löytyy ja joukkueessa on useita pelaajia, jotka kellottavat isojakin minuutteja Euroopan pääsarjajoukkueissa. Tanska on inhottava vastustaja kenelle tahansa, joukkue kääntää peliä todella nopeasti kohti vastustajan maalia heti pallon saatuaan.

Kokoonpanoissa muutoksia luvassa

Molemmat joukkueet ovat paikkansa karsintalohkon kahden kärjessä varmistaneet ja askelmerkit ovat selvät. Tanska matkaa MM-kisoihin varmasti ja Skotlannilla edessä ovat jatkokarsinnat ensi kevään maaliskuussa. Tuloksista johtuen kokoonpanoissa nähtäneen erilaisia kokeiluja ja normaalisti poikkeavia vaihtoehtoja. Tanskalla on laajempi ja laadukkaampi materiaali, ja kierrätysten sattuessa kotijoukkue kärsii tästä enemmän. Kotijoukkue tuskin myöskään riskeeraa tähtipelaajiensa kanssa, vaikkakin jatkokarsintaan aikaa on useampi kuukausi. Tanska voitti ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen 2-0, kuuden viime kohtaamisen tulokset ovat voittojen osalta tasan 3-3. Koska panosta ei suuremmin enää ole, Tanskan reilusti yli kahden kerroin houkuttaa pelaamaan, sillä vierasjoukkueen vire on ollut mykistävän hyvä.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!