16.11. MM-karsinta: Montenegro – Turkki | Vierasjoukkue kisapaikan perässä

2021-11-16 21:45:00

Turkki

Panos
2/5

MM-karsintojen viimeisissä otteluissa Montenegron ja Turkin välillä on edelleen panosta. Ottelu alkaa tiistaina klo 21.45.

Montenegro lohkon neljäs

G-lohkossa on vielä paljon pelattavaa ennen viimeisiä otteluita. Montenegro on kuitenkin ilman panosta, sillä joukkue on lohkossa neljäntenä, eikä joukkue pysty nousemaan tai tippumaan enää sijoituksissa. Karsintojen saldo ennen päätösottelua on 3-3-3 ja maaliero 13-13. Joukkueen otteet ovat ailahdelleet pitkin karsintoja, kuuden viime ottelun saldona on 1-3-2, ainoa voitto on tuli lohkon ylivoimaisesti heikointa joukkuetta Gibraltaria vastaan.

Syksyn karsintapeleihin on mahtunut Gibraltar-voiton lisäksi tasapelit Turkkia, Latviaa ja Hollantia vastaan, sekä tappiot Hollannille ja Norjalle. Montenegro on parhaimmillaan ilkeä vastustaja kenelle tahansa, mutta joukkueen puolustuspää on murrettavissa edelleen liian helposti, mikä on maksanut joukkueelle arvokkaita pisteitä. Hyökkäyspäässä tehoja on löytynyt ja hyökkääjät Jovetic sekä Beciraj ovat molemmat osuneet kolmesti.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Turkki edelleen kiinni kisapaikassa

Turkki otti upean loppukirin MM-karsinnoissa kaatamalla Latvian ja Gibraltarin kahdessa viime ottelussa. Vire on muutenkin ollut mainio ja kuuden viime ottelun saldo on 3-2-1. Tasapeli Norjaa vastaan lokakuun karsintaottelussa oli myös iso asia Turkin kisahaaveilla, hallussa on nyt lohkon kakkospaikka tasapistein kolmantena olevan Norjan kanssa paremman maalieron turvin. Lohkon kärjessä on Hollanti kahden pisteen päässä, joten kaiken osuessa nappiin myös lohkon kärkipaikka ja varma MM-kisamatka voisi toteutua Turkille.

Syksyn otteluissa myös Turkin otteissa on pientä heilahtelua ollut. Joukkue on voittanut Gibraltarin kahdesti ja Latvian, tasapelit se on raapinut Montenegroa ja Norjaa vastaan ja Hollannille joukkue hävisi tylysti 1-6-lukemin. Turkki on karsinnoissa ollut lohkossaan toiseksi tehokkain 25:llä tehdyllä maalilla, Burak Yilmaz on Turkin tehokkain pelaaja viidellä maalillaan. Turkin kohdalla suurin haaste tulee varmasti olemaan pään kestävyys, joukkue on tiukassa paikassa vieraskentällä, ja ylilyöntejä ei saisi tulla.

Turkki hakee vierasvoiton

Montenegro ja Turkki ovat kohdanneet kolmesti, tuloksena on kaksi tasapeliä ja Turkin voitto vuodelta 2016. Kuluvien karsintojen keskinäisessä Turkki jäi 2-2-tasapeliin johdettuaan ensin jo 2-0-lukemin. Turkilla on suuri motivaatioetu ja joukkue lähtee agressiivisesti hakemaan voittoa myös vieraskentällä. Kotijoukkueella on mahdollisuutensa hämmentää Turkin puolustusta, mutta vierasjoukkue Turkki onnistunee maalinteossa vähintään kahdesti.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!