27.4. Mestarien liiga: Real Madrid – Chelsea | Madridissa ei maaleilla juhlita!

Alle 2.25 maalia

Panos
2/5

Mestarien liigan välierien ensimmäiset osaottelut käynnistyvät tiistai-iltana, kun Real Madrid ja Chelsea kohtaavat toisensa Alfredo Di Stefano -stadionilla.

Los Blancos nappasi paikkansa neljännesvälierissä voittamalla Liverpoolin yhteismaalein 3-1, kun taas Chelsea otti välieräpaikan itselleen kaatamalla Porton 2-1 lukemin.

Isännät lähtevät tähän otteluun pienoisen pettymyksen saattelemana, sillä Madridin jättiläiset jäivät viikonloppuna maalittomaan tasapeliin Real Betisin kanssa. Valioliigan puolella Chelsea paransi mahdollisuuksiaan neljän parhaan joukkoon pääsemisellä, kun se kaatoi West Hamin vieraissa 0-1 lukemin.

Realin puolustus on ollut rautaa

Florentino Perez – jalkapallofanien vihollinen numero yksi katseli viikonloppuna, kun Realin tähtisikermä jäi tasapeliin Manuel Pellegrinin luotsaaman Betisin kanssa. Hallitsevat mestarit menettivät mahdollisuuden palata sarjan kärkipaikalle, eikä mestaruuden uusiminen näytä enää läheskään yhtä helpolta, kuin ennen viime kierrosta.

Maaliton tasapeli Betistä vastaan oli Realille kolmas 0-0-tasuri neljään otteluun, mutta tästä huolimatta joukkue on erinomaisessa vireessä, sillä seura on 17 ottelun mittaisessa tappiottomien otteluiden putkessa. Los Blancos ei ole hävinnyt otteluakaan sen jälkeen, kun se hävisi yllättäen Levantelle 1-2 lukemin. Tappiottomien otteluiden putken lisäksi Los Blancosilla on myös toinen putki käynnissä, sillä joukkue ei ole päästänyt neljään viime otteluun yhtään maalia.

Chelsean hyökkäyksestä löytyy maalintekopotentiaalia, mutta 17 viime ottelun aikana aikana yksikään joukkue ei ole onnistunut rankaisemaan Realin puolustusta useammin kuin kerran yhdessä ottelussa. Myös kotinurmella Realilla on kulkenut, sillä joukkue voitti viisi ottelua peräkkäin ennen kuin se joutui tyytymään tasuriin Betisiä vastaan.

Lisäksi Los Blancos on päästänyt vain kaksi maalia viiteen viime Mestarien liigan -otteluun, ja voittanut yhdeksän viimeisestä 10 pudotuspeliottelustaan.

Tuchel saanut Chelsean mainioon vireeseen

Thomas Tuchelin reaktio Timo Wernerin käsittämättömään maalipaikan tuhrimiseen West Hamia vastaan antoi hyvän kuvan hyökkääjän esityksistä Chelseassa, mutta sinipaitojen onneksi entinen Leipzig-maalitykki oli päättänyt kuivan kautensa Hammers-ottelun ensimmäisellä puoliajalla.

Werner ei ollut onnistunut tekemään maalia seitsemään viime Valioliiga-otteluun ennen Lontoon derbyä, mutta lauantain ottelussa saksalainen sijoitti pallon varmasti maaliin Ben Chilwellin hienosta esityöstä. Maali oli varmasti todella tärkeä Wernerin itseluottamukselle, mutta sitäkin tärkeämpi se oli Chelsealle, joka nappasi maalin ansiosta elintärkeät kolme pistettä itselleen.

Tuchelilla on edessään myös FA Cupin finaali, mutta maailman arvostetuimman seurajoukkuekilpailun voittaminen ensimmäisellä kaudella olisi saksalaiselta huikea saavutus. Voittopokaalin nostaminen ei olisi merkittävää pelkästään palkintokaapin täyttymisen vuoksi, vaan se toisi myös varmuutta saksalaisen työpaikan puolesta, sillä päävalmentajan tontti Chelseassa on yksi maailman epävakaimmista työpaikoista.

Real Madridin tapaan Chelsea on puolustanut viime aikoina loistavasti – kiitos Tuchelin. Entinen PSG-käskyttäjä on tilkinnyt sinipaitojen vuotavan puolustuksen erinomaisesti ja joukkue on pelannut todella kurinalaista jalkapalloa. Kolmeen viime otteluun Chelsea on pitänyt kolme nollapeliä, ja joukkue on päästänyt tämän kauden Mestarien liigassa vain kolme maalia.

Madridissa ei maaleilla juhlita

Sekä Real Madrid että Chelsea ovat puolustaneet viime aikoina erinomaisesti, jonka vuoksi on vaikea uskoa, että ensimmäisessä osaottelussa nähtäisiin maalijuhlia. Molemmat joukkueet ottavat varmasti hieman varman päälle, sillä turhia riskejä pudotuspelien ensimmäisissä osissa ei ole syytä ottaa.

Pelivalinta kohdistuukin vähemmän yllättäen maalimääriin. Kupongille napataan kohde ”Alle 2.25 maalia”, jolle tarjotaan kirjoitushetkellä hyvää kerrointa.

Katso kaikki parhaat vedonlyöntibonukset suomalaiseen makuun!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% TALLETUSBONUS 100€ ASTI!

Eksklusiivinen tervetulotarjous Pitkavetovihjeet.orgin kautta! Ensitalletus tuplana uudelta vedonlyöntisivulta.