3.11. Mestarien liiga: RB Leipzig – PSG | Yksi joukkue putoamassa kyydistä

PSG

Panos
2/5

Keskiviikkona Mestarien liigan A-lohkossa RB Leipzig on lähes pakkovoiton edessä kun vastaan asettuu PSG. Ottelu alkaa klo 22.00.

Lepzigin peli junnaa paikallaan

RB Leipzig on tiukassa paikassa A-lohkon hännillä. Joukkueen saldo on 0-0-3, ja lohkon kakkospaikka on jo kuuden pisteen päässä. Leipzig on usean vuoden ajan ollut jo Saksan Bundesliigassa kärkijoukossa ja Euroopassa menestystäkin on tullut, mutta kuluva kausi on ollut joukkueen vaikein hetkeen. Bundesliigassa sijoitus on vasta kahdeksas ja kärki on menossa menojaan.

Mestarien liigassa Leipzig on taistellut hyvin mutta jäänyt toistaiseksi ilman palkintoa. Manchester Citylle joukkue hävisi 3-6, Club Bruggelle 1-2 ja PSG:lle 2-3. Leipzigin puolustusta ei ole totuttu tuntemaan kaikkein tiiveimpänä, ja nyt kun hyökkäyspeli ei ole yhtä tehokasta kuin edelliskausina, pisteet ovat olleet tiukassa. Leipzig joutuu avaamaan peliään PSG:tä vastaan, sillä tappion myötä pudotuspelipaikka karkaisi kotijoukkueen käsistä.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

PSG löytää keinot voittoihin

PSG:n peli ei ole säkenöinyt missään vaiheessa, mutta joukkue johtaa Ranskan Ligue 1:stä ylivoimaisella erolla ja joukkue pitää myös kärkipaikkaa hallussaan Mestarien liigan A-lohkossa kahden voiton ja tasapelin turvin. PSG:n vahvuus on joukkueen erittäin laaja materiaali ja hyökkäysvoima, vaikka parantamista joukkueen otteissa on edelleen paljon. Mestarien liigassa PSG tasasi pisteet Club Bruggen kanssa 1-1, voitti Cityn 2-0 ja Leipzigin 3-2.

Lionel Messillä on käsissään yksi historiansa vaikeimmista kausista. Tähtipelaaja ei ole täysin sopeutunut PSG:n pelitapaan, mutta potentiaali on huikea. Mestarien liigassa Messi on osunut jo kolmesti, mutta myös Mbappe, Neymar ovat alati vaarallisia kentällä ollessaan. PSG pääsee keskittymään täysin Mestarien liigan valloittamiseen, sillä Ranskan pääsarjassa joukkueelle ei näytä löytyvän tällä kaudella haastajaa. Loukkaantumisia joukkueeta löytyy, sillä sivussa ovat ainakin Messi, Verratti, Rico ja Ramos.

Lohkon kannalta tärkeä kamppailu

RB Leipzig ei ole parhaimmillaan ja PSG pääsee iskemään tähän myös vieraskentällä. Vaikka PSG:n oma peli ei ole timanttisessa iskussa, on joukkue hävinnyt vain kerran kuuteen viime matsiin ja joukkue on alati vaarallinen hyökkäyspäässä. PSG on joukkue joka osaa hyödyntää isäntien puolustuksen virheet, ja vierasvoitolle tarjotaankin hyvin pelattavaa kerrointa.

BETSAFE 25€ talletuksella 75€ pelirahaaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
MR GREEN 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Katso kaikki parhaat vedonlyöntibonukset suomalaiseen makuun!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% TALLETUSBONUS 50€ ASTI!

Winnersbet tarjoaa Pitkavetovihjeet.orgin lukijoille verovapaiden voittojen lisäksi loistavan tervetulotarjouksen! Ensitalletus tuplana helpolla kierrätyksellä.