14.9. Mestarien liiga: Rangers – Napoli | Napolilla erittäin vahva alkukausi menossa

14.9.2022 klo 22:00

Napoli

Panos
2.5/5

Mestarien liigaa pelataan tänä syksynä tiiviiseen tahtiin tulevien MM-kisojen vuoksi. Toinen ottelukierros pelataan heti viikko avauskierroksen jälkeen, ja A-lohkossa Rangers kohtaa Napolin keskiviikkona klo 22.00 alkaen.

Rangers ollut heikko Euroopassa

Rangersin avausottelu Mestarien liigassa oli kuin joukkueen aikaisemmat esiintymiset europeleissä. Peli oli varovaista ja tehotonta, ja avaus päättyikin rumaan 0-4 tappioon Ajaxin vieraana. Rangers on kärsinyt yhdessä Celticin kanssa samasta ongelmasta, kun Skotlannin liigan hyvät otteet eivät kanna Euroopassa, vaan etenkin vieraspeleissä meno on ollut aina kankeaa. Viikonloppuna Rangers ei pelannut, kuten eivät muutkaan pääsarjajoukkueet, suruaika kuningatar Elisabetin kuoleman vuoksi siirsi viikonloput ottelut myöhempään ajankohtaan.

Rangers koki ennen Ajaxin kohtaamista myös ruman tappion Skotlannin liigassa Celticille samoin 0-4-lukemin, joten vire ei ole paras mahdollinen ennen Napolin kohtaamista. Skotlannin liigassa Rangers on toisena, viisi pistettä Celticin perässä, mutta näyttäisi hieman siltä että mestaruudesta Rangers ei pysty Celticiä haastamaan. Kovassa Mestarien liigan A-lohkossa Rangersilla on aito mahdollisuus jäädä lohkon viimeiseksi Napolin, Liverpoolin ja Ajaxin perään, jonka toteutuessa myös Eurooppa-liigan pudotuspelit jäisivät haaveeksi.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Napoli aloittanut vahvasti

Napoli aloitti oman Mestarien liigan taipaleensa jymypaukulla, kun se onnistui kaatamaan kotonaan Liverpoolin upealla esityksellä 4-1-lukemin. Voitto oli iso harppaus joukkueelle ja mahdollisuudet kevään pudotuspeleihin kasvoivat huomattavasti. Napoli on ollut myös Serie A:ssa vireessä, joukkue johtaa sarjaa tasapistein Atalantan kanssa saldolla 4-2-0.

Mestarien liigan avaus osoitti Napolin olevan valmis myös europeleihin tällä kaudella. Joukkueen esitys oli kauttaaltaan vahva, ja etenkin hyökkäyspään pelaaminen oli läpi ottelun agressiivista ja joukkue käänsi peliä nopeasti kohti vastustajan maalia pallon saadessaan. Joukkueella on kolmen peräkkäisen voiton putki menossa, ja peli niin hyvässä vireessä, että suuria uhkakuvia ei juuri nyt näy näköpiirissä. Rangers tarjoaa joukkueelle nyt erilaisen haasteen, kun ennakkoon heikompaa joukkuetta vastaan pitäisi myös pystyä voitto ottamaan.

Vierasvoitto näköpiirissä

Napoli nauttii keskiviikon ottelussa suosikin asemaa vierasottelusta huolimatta. Rangers on kotonaan huomattavasti parempi kuin vieraskentällä, mutta Skotlannista tulevat joukkueet eivät ole viime vuosina eurokentillä hirveästi juhlineet. Napoli ansaitsee suosikin asemansa, joukkueesta löytyy taitoa, nopeutta ja maalintekovoimaa, Piotr Zielinski onnistui Liverpoolia vastaan kahdesti, Simeone ja Zambo Anguissa kertaalleen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!