1.11. Mestarien liiga: Rangers – Ajax | Lohkon kolmas sija vielä jaossa

1.11.2022 klo 22:00

Ajax

Panos
2/5

Mestarien liigassa pelataan viimeinen ottelukierros. A-lohkossa Rangers ja Ajax ratkaisevat lohkon kolmannen sijan kohtalon ja sen, kumpi joukkue etenee Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Ottelu alkaa tiistaina klo 22.00.

Rangersilla surullinen saldo Mestarien liigassa

Rangersin taso ei näytä tällä kertaa riittävän Mestarien liigassa alkulohkoa pidemmälle. Joukkueen saldo on murheellinen 0-0-5 ja maaliero 1-19, näillä tilastoilla Rangers on alkulohkonsa viimeinen ja samalla myös heikoin joukkue kaikista tämän syksyn joukkueista. Rangers ei ole pystynyt luomaan vaadittua uhkaa vastustajien maalille, ja samaan aikaan oman pään puolustaminen ei ole ollut vaaditulla tasolla, kun Napoli, Liverpool ja Ajax vyöryttävät hyökkäyksiä koko kentän leveydeltä.

Rangers taistelee Skotlannin Valioliigassa mestaruudesta yhdessä Celticin kanssa, ja voimavaroja on jouduttu jakamaan kahden eri kilpailun kesken. Raskas syksy on näkynyt myös loukkaantumisten määrässä, ja ennen Mestarien liigan päätöskierrosta sivussa ovat edelleen Kamara, Souttar, Lundstram, Lawrence, Ofoborf ja Hagi. Nouseminen lohkon kolmanneksi vaatisi yli neljän maalin voiton Ajaxista, joka ei nähdyillä otteilla ole kovinkaan helppo saavuttaa.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Ajax jatkamassa Eurooppa-liigaan

Ajax on läpikäynyt paljon muutoksia lyhyessä ajassa, mutta joukkue on edelleen pesunkestävä huippujoukkue, joka johtaa Hollannin liigaa, ja on esiintynyt myös Mestarien liigassa tasapainoisesti. Mestarien liigassa saldo on 1-0-4, ja vaikka ainoa voitto on tullut nimenomaan Rangersia vastaan 4-0-lukemin, on Ajax laittanut mm. Liverpoolin tiukille syksyn aikana. Ajax pelaa omalle tavalle tyypillistä vauhdikasta jalkapalloa, jossa se luo omalla tekemisellään useita laadukkaita maalintekopaikkoja otteluiden aikana.

Ajaxin maalitykkinä Mestarien liigassa on toiminut Mohammed Kudus kolmella maalillaan, mutta joukkueessa on useita onnistujia, kuten Steven Bergwijn ja Davy Klaasen, joukkue pelaa upealla tavalla kentällä yhteen ja joukkueen peliä on ilo seurata. Muutosten jälkeen Ajaxin taso ei riittänyt vielä haastamaan Napolia ja Liverpoolia jatkopaikasta, mutta Rangersia vastaan ehjällä esityksellä paikka aukeaa Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Ihattaren ja Kaplan jatkavat sivussa, mutta muuten kokokoonpano on vahva Rangers-ottelun alla.

Ajax onnistunut myös vieraissa

Ajax voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen kotonaan 4-0-lukemin. Tasoero on selkeä vierasjoukkueen eduksi, ja koska Rangersilla on teoreettinen mahdollisuus napata vielä lohkon kolmas sija, nähdään tiistaina vielä aito kamppailu voitosta. Ajax on onnistunut myös vieraskentällä laadukkaisiin esityksiin sekä maalin tekoon niin Napolia kuin Liverpoolia vastaan, joten ennusmerkit puhuvat vierasvoiton puolesta tiistaina, tälle tarjotaan vielä hyvinkin pelattavaa kerrointa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!