8.11. Mestarien liiga: Napoli – Union Berlin | Vierasjoukkueella takanaan karmea tappioputki

8.11.2023 klo 19:45

3-way: Napoli -1

Panos
1.5/5

Mestarien liigassa ratkaisut pudotuspelipaikkojen suhteen ovat lähellä. C-lohkossa Napoli haluaa varmistella jatkopaikkaansa, kun vastassa on toistamiseen heikko Union Berlin. Ottelu alkaa keskiviikkona klo 19.45.

Napoli esiintynyt kotonaan vahvasti

Napolin meno on ollut vakuuttavaa alkukaudesta niin Serie A:ssa kuin Mestarien liigassa. Kotimaan sarjassa viime kauden mestari on neljäntenä, ja sarjakärki Inter Milan on venyttänyt eron jo seitsemään pisteeseen. Mestarien liigassa Napolin saldo on hyvä 2-0-1, ja joukkue on yhdessä Real Madridin kanssa suosikki etenemään alkulohkosta jatkoon. Napolin hyökkäyspeli on joukkueen onneksi ollut vakuuttavalla tasolla, ja joukkue tuntuu iskevän osumia kenttää erittäin hyvin hyväkseen käyttäen.

Napoli on Mestarien liigassa kaatanut Union Berlinin vieraissa 1-0 ja Bragan myöskin vieraissa lukemin 2-1. Kotiottelussaan Real Madridia vastaan joukkue taisteli hyvin, mutta taipui lopulta niukkaan 2-3-tappioon. Kuuden edellisen ottelun saldo joukkueella on 3-1-2, joten viime syksyn kaltaista dominointia joukkueelta ei ole nähty. Hyökkääjä Osimhen on ainoana poisssaolijana sivussa, mutta kotijoukkueella on heittää hyökkäyspäähän erittäin vahva miehistö.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Yugibet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>
Foggybet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys, min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>

Union Berlinillä menossa todella heikko syksy

Union Berlinin alkukausi on ollut karmea, eikä helpotusta ole näköpiirissä. Viime kauden menestys Bundesliigassa avasi joukkueelle portit Mestarien liigaan, mutta tällä kaudella saldo Bundesliigassa on heikko 2-0-8, ja joukkue on ensimmäisen putoajan paikalla. Kireä sarjatilanne heittää epäilyksiä joukkueen panostukseen Mestarien liigassa, kolme ensimmäistä ottelua toivat yhtä monta tappiota, ja jatkopaikka alkaa olla todella kaukana.

Union Berlinin vire ennen Napolin kohtaamista on heikko, sillä joukkueella on takanaan peräti 12 peräkkäistä tappiota. Itseluottamus on koetuksella, ja samaan aikaan hyökkäystehot ovat olleet hukassa, ja tiukatkin ottelut ovat kääntyneet joukkueen tappioiksi. Myös poissaoloja on enemmän kuin isännillä, sivussa ovat Juranovic, Schäfer, Schwolow sekä mahdollisesti Doekhi. Poissaoloista miinusta, ja joukkueen kokoonpano kannattaa tarkastaa ennen ottelua.

Napoli ei jätä arvailuille varaa

Napoli nappasi ison vierasvoiton joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, ja kotikentällään joukkue on selkeä suosikki. Vierasjoukkueen vire on todella heikko, ja on vaikea nähdä joukkueen pystyvän taistelemaan kovin pitkään ottelussa voitosta. Napoli iskee varmasti päälle heti ottelun alusta, ja peli-ideana esille nouseekin Napolin voitto tasoituksella.

XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009
Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!