12.10. Mestarien liiga: Napoli – Ajax | Isännät näyttävät Ajaxille kaapin paikan

12.10.2022 klo 19:45

Napoli

Panos
3/5

Napoli pääsee kotikentällään Ajaxin kimppuun Mestarien liigassa. Ottelu alkaa keskiviikkona klo 19.45.

Napolin vire on timantinkova

Napoli on dominoinut jalkapallokenttiä läpi syksyn. Joukkue on Mestarien liigassa lohko A:n kärjessä puhtaalla pelillä. Joukkue on voittanut suvereeniin tyyliin Rangersin, Liverpoolin ja Ajaxin kertaalleen, maaliero alkulohkossa on häkellyttävä 13-2. Myös Serie A:n puolella peli on kulkenut hyvin läpi syksyn, sillä Napoli johtaa sarjaa saldolla 7-2-0. Sekä kotimaan kentillä että Mestarien liigassa Napoli on iskenyt maaleja hengästyttävään tahtiin, eikä loppua tälle ole näkyvissä.

Napoli kohtasi Ajaxin viikko sitten vieraskentällä, mutta ottelu oli alusta saakka italialaisjoukkueen hallintaa, ja lopputulos kirjattiin lopulta 6-1 Napolille. Kun viikonloppuna Napoli kaatoi Cremonesen vieraskentällä 4-1, kasvatti joukkue tappiottomien otteluiden putken jo 22:n ottelun pituiseksi. Raspadori ja Zielinski ovat toimineet joukkueensa ykköstykkeinä Mestarien liigassa, mutta juuri nyt juuri kuka tahansa joukkueen sisältä luo uhkaa vaststajan maalille. Poissaoloja joukkueella ei pahemmin ole sekoittamassa hyvää virettä, joten kokoonpanon puolelta kaikki on kunnossa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Ajax on rakennusvaiheessa

Ajax taistelee minkä pystyy, mutta kovassa Mestarien liigan alkulohkossa joukkue uhkaa jäädä Napolin ja Liverpoolin jalkoihin. Joukkue on lohkossa kolmannella sijalla, kolme pistettä Liverpoolia ja kuusi pistettä Napolia perässä. Muutokset valmennuksessa ja pelaajistossa ovat jättäneet jälkensä Ajaxiin, eikä joukkue ole aivan yhtä laadukas vielä, kuin mitä se oli kolmella edellisellä kaudella. Kaikki kilpailut huomioiden vire on edelleen vaihteleva, kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3.

Ajax joutuu tällä kaudella todennäköisesti taistelemaan myös kovemmin kuin vuosiin Hollannin mestaruudesta, joukkue on toisena sarjassa, pisteen perässä johtavaa AZ Alkmaaria. Mestarien liigan puolella tehoja on löytynyt mukavasti, sillä joukkue on onnistunut maalinteossa kaikki kolmea seuraa vastaan, keskikentän Kudus Mohammed on osunut jo kolmesti. Isoja poissaoloja Ajaxilla ei ole, mutta tasoero Napoliin tuntuu juuri nyt hyvin isolta. Todennäköisimmin joukkue taistelee lohkon kolmannesta sijasta Rangersia vastaan, jolloin europelit jatkuisivat vielä Eurooppa-liigassa keväällä.

Napoli todella vahva kotonaan

Napoli osoitti olevansa selkeästi Ajaxia edellä viime viikon ottelussa. Napolin hyökkäysvoima on huikea, ja joukkue todella hyödyntää koko kenttää hyödykseen hyökkäyksiä rakentaessaan. Motivaatio isännillä pitäisi olla kunnossa, sillä lohkovoiton ja varman jatkopaikan eteen tarvitaan vielä pisteitä ja voittoja. Napoli kelpaa kotikentällään keskiviikon pelilistoilta mukaan, sen verran dominoivaa joukkueen meno on ollut koko syyskauden, Napoli on pelannut myös yhdeksän viimeisintä kotiotteluaan tappiot välttäen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!