15.9 Mestarien liiga: Manchester City – RB Leipzig | Cityn kannujahti alkaa jälleen

2021-09-15 22:00:00

Manchester City & ottelussa yli 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Manchester City lähtee jälleen jahtaamaan suurta unelmaa Mestarien liigan voitosta. Avauskierroksella vastaan asettuu RB Leipzig klo 22.00 alkaen.

Cityn materiaali on leveä

Manchester City on aloittanut Valioliigan mukavasti saldolla 3-0-1 ja kilpailee varmasti Valioliigan voitosta myös kuluvalla kaudella. Tätäkin suurempi unelma on voittaa kauan himoittu Mestarien liiga. Joukkuetta on vahvistettu ja rakennettu huolella, ja koropandeamian myötä useiden seurojen talous on tiukalla, jonka myötä City ja Ranskassa pelaava PSG ovat vahvistaneet asemiaan Euroopan huipulla. Cityllä on vahva puolustus ja keskikenttä, mutta yrityksistä huolimatta hankkimatta jäi Harry Kane ja Cristiano Ronaldo, joka jättää pienen kysymysmerkin kun pelit aikanaan koventuvat.

City selvittänee alkulohkon mallikkaasti, sillä Leipzigin lisäksi vastaan tulevat Club Brugge ja PSG. Cityä testataan toden teolla vasta kevään pudotuspeleissä, jonne joukkue väistämättä itsensä selvittää. Gabriel Jesus on toistaiseksi ainoa virallinen kärkihyökkääjä, eikä Jesus ole ollut aikaisemmin parhaimmillaan todellisia suurseuroja vastaan. Pelinrakentelu Cityllä on kuitenkin kunnossa ja joukkue luo laadukkaita paikkoja läpi otteluiden, nopeat laiturit iskevät maaleja kiitettävään tahtiin. Sivussa on ainakin Delap ja mahdollisesti topparit Stones ja Laporte, josta hieman miinusta isännille.

NORIDCBET 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004

Leipzigin vaikea kauden alku

RB Leipzig on noussut nopeaan tahtiin Euroopan jalkapallomaailman huipulle. Joukkue on jo tuttu näky europeleissä aina pudotuspelejä myöten, mutta kuluva kausi Saksan Bundesliigassa on alkanut vaisusti. Neljän kierroksen jälkeen saldo on 1-0-3 ja sijoitus vasta kahdestoista. Leipzig on normaalisti joukkue joka pelaa agressiivisesti ja hyödyntää omat maalipaikkansa, mutta samalla oman pään pelaaminen on myös haavoittuvaa.

Leipzigilla on nelisen pelaajaa sivussa City-ottelusta, mutta kärjessä pelaavat Poulsen ja Forsberg ovat pelikunnossa. Kuten Bundesliigassa, myös europeleissä joukkue pelaa runsasmaalisia otteluita, joissa yleensä molemmissa päissä kenttää on tapahtumia. Vire joukkueella ei ole paras mahdollinen, sillä neljästä viime ottelustaan se on hävinnyt kolme. Leipzig taistelee lohkossa etukäteen arvioituna kolmannesta sijasta ja paikasta Eurooppa-liigan pudotuspeleihin.

City nauttii luottamusta kotona

Manchester City on pelottavan vahva joukkue kokoonpanonsa puolesta. Joukkue pitää palloa ja rakentaa peliä huolellisesti, Cityn materiaali huokuu taitoa ja joukkue on todella vahva myös vastahyökkäyksissään. Leipzigin vire on heikohko, mutta europeleissä joukkue on esiintynyt hyvin viime vuosina. Cityn kotivoitto toteutuu seitsemän kertaa kymmenestä, mutta kerrointa voi nostaa lisäämällä mukaan kaksi tai useampi maalia.

BETSAFE 25€ talletuksella 75€ pelirahaaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 300€ asti vedonlyöntiin vain meiltä!

Bet2U tarjoaa meidän lukijoille yksinoikeudella 100% talletusbonuksen 300€ asti vedonlyöntiin!