4.5. Mestarien liiga: Manchester City – PSG | Cityzens etenee finaaliin

2021-05-04 22:00:00

Manchester City -0.75

Panos
2/5

City hienoon voittoon ensimmäisessä osaottelussa

Ensimmäinen osaottelu käynnistyi Cityn kannalta vaikeasti. Cityzens ei saanut pallollista peliään rullaamaan oikein millään, ja PSG pääsi vyöryttämään vastahyökkäyksiään turhan helposti. Pariisilaiset tekivätkin ottelun ensimmäisen maalin, kun Marquinhos puski pallon verkon perukoille kulmapotkusta, mutta ensimmäisen puoliajan jälkeen tahtipuikko siirtyi Citylle.

Guardiolan miehistö nosti tasoaan toiselle 45 minuuttiselle käsittämättömällä tavalla. City alkoi prässätä isäntiä jopa yltiöpäisen aggressiivisesti, eikä PSG saanut luotua toisella puoliajalla käytännössä yhtään laadukasta maalipaikkaa. Myös pallollinen pelaaminen oli todella laadukasta, ja englantilaisseura nousikin tappioasemasta hienoon 1-2-vierasvoittoon.

City tasoitti ottelun Kevin De Bruynen onnekkaalla, mutta ansaitulla maalilla, kun belgialaisen keskittämä pallo pomppi pelaajamassan läpi takanurkkaan. Johtoaseman Cityzens otti Riyad Mahrezin vapaapotkumaalilla, kun algerialaistähti laukoi pallon maaliin Leandro Paredesin ja Presnel Kimpemben välistä.

PSG tiukassa paikassa

PSG jatkaa taisteluaan kolmella rintamalla, sillä Mestarien liigan lisäksi joukkueella on viikon päästä edessä Coupe de Francen välierä Montpellieria vastaan, eikä Ligue 1:stäkään jännitystä puutu. Pariisilaiset ovat kotimaan sarjassaan toisena viime viikonlopun tulosten jäljiltä, eikä hopeasija kauden päätteeksi olisi hyväksyttävä sijoitus PSG:n kaltaiselta seuralta, joka operoi aivan oman mittaluokan budjetilla muihin seuroihin nähden.

Neymar ja Marquinhos osuivat molemmat kertaalleen viime lauantaina, kun PSG nappasi arvokkaan kotivoiton yllätysseura Lensistä lukemin 2-1. Lillen voitto Nicesta myöhemmin samana iltana nosti Les Doguesin kuitenkin takaisin sarjan piikkipaikalle ohi PSG:n. Tulevana viikonloppuna PSG kohtaa Rennesin, ja mikäli pariisilaiset eivät onnistu nappaamaan täyttä pistepottia, voi neljäs peräkkäinen mestaruus jäädä haaveeksi.

Mauricio Pochettinon miehistön täytyy olla tiistai-iltana hereillä heti alkuminuuteista lähtien, ja hyökkäyspelaamisen pitää olla paljon suoraviivaisempaa kuin viime viikolla. Lens-ottelusta loukkaantumisen vuoksi sivussa olleen Kylian Mbappen uskotaan olevan pelikunnossa tiistaina, mutta supertähden peliesityksen pitää olla paljon parempi kuin viime viikon ottelussa Parc des Princesillä. 

Mbappe ei onnistunut laukomaan ottelussa yhtään kertaa maalia kohti, joka toki kertoo myös Cityn laadukkaasta puolustuspelaamisesta melkoisella tavalla.

City on selvä suosikki

Isännät lähtevät otteluun kertoimien valossa selvänä suosikkina. City pystyi lepuuttamaan lukuisia tähtipelaajiaan viikonloppuna, eikä PSG:lle ole odotettavissa mukavaa iltapuhdetta, mikäli Guardiolan miehistö kykenee pelaamaan tiistai-iltana edes lähellä ensimmäisen osaottelun tasoaan.

PSG:n rosteri on toki huippuluokkaa, mutta Cityn pelaaminen on tällä hetkellä niin kokonaisvaltaista, että muuhun kuin kotijoukkueen voittoon on vaikea uskoa. City pääsisi jatkoon myös 0-1-tappiolla, mutta pariisilaiset tulevat varmasti prässäämään sen verran lujaa, että Cityn jääminen nollille näyttää todella epätodennäköiseltä.

Uskomme Cityn osuvan maalipuiden väliin muutamaan otteeseen, jonka vuoksi pelilapulle napataan isäntiä -0.75 tasoituksella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!