1.11. Mestarien liiga: Liverpool – Napoli | Isännillä kalavelkojen maksu mielessä

1.11.2022 klo 22:00

Yli 2.5 maalia

Panos
3/5

Mestarien liigan A-lohkossa nähdään tiistaina huippukamppailu, kun lohkokärki ja upeaa syksyä pelaava Napoli kohtaa vieraskentällä Liverpoolin. Ottelu alkaa klo 22.00.

Liverpoolin taso heittelee liikaa

Liverpoolin peli ei ole ollut lähelläkään valmista syyskaudella, ja tästä nähtiin jälleen osoitus viikonlopun Valioliigakierroksella, kun joukkue hävisi kotonaa Leedsille lukemin 1-2. Kuuden ottelun saldo on kaikki kilpailut huomioiden 4-0-2, ja Mestarien liigassa joukkue on jo hyvän aikaa sitten varmistanut vähintään lohkon toisen sijan ja paikan kevään pudotuspeleihin. Ailahtelu on ollut rajua, ja hyvän ja huonon päivän ero on ollut aivan liian suuri.

Liverpool ei tällä kaudella taistele Valioliigan mestaruudesta, mutta Mestarien liigassa saldo 4-0-1 osoittaa joukkueen sisällä olevan potentiaalin. Loukkaantumiset ovat myös syöneet joukkueen iskukykyä, ja Napolia vastaan sivussa ovat ainakin Luis Diaz, Diego Jota, Matip, Keita ja Arthur. Poissaoloista huolimatta Liverpoolilta löytyy edelleen vahva hyökkäyspää Mo Salahin johdolla, joka on osunut jo kuudesti syksyn europeleissä. Myös Roberto Firmino on ollut tehokas pelaamissaan otteluissa, ja Darwin Nunez sopeutuu koko ajan paremmin ja paremmin joukkueeseen.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Napoli historiallisen kovassa iskussa

Napolin tekemisestä alkavat ylisanat loppua kesken. Joukkue on jo varmistanut A-lohkon voiton ja pudotuspelipaikan, saldo 5-0-0 maalierolla 20-4 ei jätä selittelyille varaa. Napoli johtaa myös Serie A:ta viiden pisteen erolla seuraaviin, saldo 10-2-0 on seurausta tasapainoisesta tekemisestä, Napoli on pelannut jo 27 ottelua peräkkäin ilman tappiota. Varsinaista panosta Napolilla ei enää Mestarien liigan alkulohkovaiheen viimeisessä ottelussa ole, sillä ensimmäisessä kohtaamisessa Napoli oli syyskuussa vahvempi lukemin 4-1.

Napolin koko joukkue on kauttaaltaan suorittanut korkealla tasolla, ja joukkueessa on useita onnistujia. Mestarien liigassa Giovanni Simeone on heiluttanut tahtipuikkoa neljän maalin verran yhdessä Giacomo Raspadorin kanssa, mutta yhteensä 11 eri pelaajaa on onnistunut maalinteossa syksyn aikana. Rrahmani on ainoana sivussa, joten kokoonpanon suhteen Napolilla ei huolia ole ottelun alla.

Maaliahneet joukkueet vastakkain

Liverpoolin ja Ajaxin välillä on edelleen jännitettä, sillä Liverpool haluaa varmasti hyvitystä syyskuun tylylle tappiolle. Molempien joukkueiden kokoonpanoja kannattaa seurata ennen ottelua, mutta häviämään sinne ei lähdetä, vaan molemmat joukkueet tappelevat tosissaan voitosta. Potentiaalia maalijuhliin on olemassa, sillä molemmilla joukkueilla on todella taidokas hyökkäyskalusto, ja Napoli on mättänyt maaleja niin koti – kuin vieraskentälläkin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!