16.5. Mestarien liiga: Inter Milan – AC Milan | Isännät tyrkyllä Mestarien liigan finaaliin

16.5.2023 klo 22:00

Inter Milan

Panos
1/5

Tällä viikolla ratkaistaan Mestarien liigassa lopullisesti finaalijoukkueet. Milanon paikallisessa kamppailussa Inter Milan on lähempänä paikkaa finaalissa, ensimmäinen osaottelu päättyi Interin 2-0-voittoon. Ratkaiseva ottelu alkaa tiistaina klo 22.00.

Inter hyökkää väkevästi

Inter Milan pelaa väkevää kautta, sillä joukkue on ollut sekä Serie A:ssa että eurokentillä vahvassa vireessä. Kotimaan sarjassa Inter on parhaillaan kolmantena, ja taistelee tiukasti edelleen sarjan toisesta sijasta sekä paikasta ensi kauden europeleihin. Inter on edellisissä otteluissaan ollut vahva, sillä Mestarien liigan välierässä AC Milan kaatui 2-0-lukemin, ja viikonloppuna Serie A:ssa kaatui Sassuolo lukemin 4-2.

Interin kuuden edellisen ottelun saldo osoittaa yhtä monta voittoa, joten vire on ollut väkevä kauden loppupuoliskolla. Etenkin hyökkäyspään pelin suhteen huolia ei juurikaan ole, ratkaisijoita tuntuu löytyvän ottelusta toiseen. Mestarien liigassa tehomiehiä on useita, mutta Dzeko, Lukaku ja Barella ovat osuneet parhaiten maalipuiden väliin. Inter on kotiottelussaan niukka suosikki, etenkin hyökkäyspään tekeminen luo selkeää eroa AC Milaniin nähden. Dalbert ja Skriniar ovat ainoat poissaolijat, joten kokoonpanotilanne puoltaa myös finaaliin pääsyä.

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Milanin paras terä takana päin

AC Milanin kausi on ollut myös hyvä, mutta viime aikojen vire on ollut vaihteleva, etenkin kotikaupungin toiseen seuraan Inter Milaniin verrattuna. AC Milan on Serie A:ssa viidentenä, ja piste-eroa mitalikolmikkoon on jo muutaman pisteen verran. Kuuden edellisen ottelun saldo on 2-2-2, mutta kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet tappioon, Milan hävisi viikonloppuna kotimaan sarjassa Spezialle 0-2-lukemin.

AC Milan on tiukassa paikassa jälkimmäisen välieräottelun alla. 0-2-tappiotilanteessa joukkueen pitää avata peliä ja pyrkiä maalintekoon aktiivisesti, mikä voi avata paikkoja myös Interille. Olivier Giroud on viidellä osumallaan joukkueensa paras maalintekijä Mestarien liigassa, mutta muuten joukkue tuskailee maalinteon tehokkuuden kanssa. Bennacer ja Ibrahimovic ovat edelleen sivussa, mutta mahdollisesti myös Krunic, Messias ja Florenzi ovat sivussa. Kaikkien poissaolojen toteutuessa AC Milanin iltapuhde vaikeutuu entisestään.

Kotijoukkueella vahva vire etuna

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet jo neljästi, ja voitot ovat Inter Milanille 3-1. Kotijoukkue Inter on hyvissä asemissa finaalipaikkaa ajatellen, mutta joukkueen on oltava aktiivinen, eikä vain peruutella ja puolustaa ensimmäisessä osaottelussa saamaansa etua. Pelivalinnaksi nousee Interin kotivoitto, sillä joukkueen vire ja hyökkäyspeli ovat selkeästi AC Milanin vastaavaa edellä, Milanin paras terä näyttäisi olevan jo takana päin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!