14.9. Mestarien liiga: FC Kööpenhamina – Sevilla | Vierasjoukkueen kokemus europeleistä isossa roolissa

14.9.2022 klo 22:00

Sevilla

Panos
1.5/5

Mestarien liigassa FC Kööpenhamina ja Sevilla jahtaavat avausvoittoaan tämän vuoden turnauksessa. Ottelu alkaa keskiviikkona klo 22.00.

FC Kööpenhamina kovassa lohkossa

FC Kööpenhaminan taival Mestarien liigassa alkoi selkeällä tappiolla Dortmundia vastaan, kun tappio kirjattiin lukemin 0-3. Lähtökohtaisesti Kööpenhamina on vaikean lohkon jumbo, sillä pisteiden kerääminen Dortmundilta, Manchester Cityltä tai Sevillalta jatkuvasti on todella iso haaste. Kööpenhamina jäi Dortmundia vastaan jalkoihin, eikä joukkue taistellut voitosta oikein missään kohtaa.

FC Kööpenhaminan kausi ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla myöskään Tanskan pääsarjassa. Joukkueen saldo yhdeksän kierroksen jälkeen on 4-0-5 ja sijoitus on sarjassa kuudes. Maalinteko on kotimaan sarjassa toiminut suht hyvin, mutta oman pään pelaamisessa on isoja puutteita, ja vastustajat rankaisevat vastaavista virheistä armottomasti Mestarien liigassa. Poissaolojakin on hieman ennen Sevillan kohtaamista, kun sivussa ovat Amoo, Grabara, Oikonomou ja mahdollisesti Cornelius.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Sevilla jäi Manchester Cityn jalkoihin

Sevillan kausi on ollut myös tähän saakka hankala, kun Espanjan La Ligassa saldo on 1-1-3 ja sijoitus on vasta 16:sta. Sevilla on totuttu näkemään La Ligan kärkikuusikossa ja europeleissä, mutta kuluvan kauden alku on ollut totuttua vaikeampi. Mestarien liigassa kausi alkoi myös tappiolla, kun Manchester City oli vahvempi lopulta lukemin 4-0. Sevilla ei ole pystynyt uudistautumaan tarvittavalla tavalla, ja nyt joukkue maksaa kovaa hintaa siitä.

Corona, Marcao ja Torres jatkavat Sevillalta sivussa, mutta joukkueella on tarpeeksi laadukas kokoonpano FC Kööpenhaminan tasoisia joukkueita vastaan. Sevillalla on kova kokemus europeleistä ja joukkue on lähtökohtaisesti omassa lohkossaan suosikki nappaamaan kolmossijan ja sitä kautta paikan Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Sevillan peli paranee suurella todennäköisyydellä syksyn mittaan, ja joukkue onnistui kaatamaan Espanyolin viikonloppuna vieraskentällä lukemin 3-2.

Vierasvoitolle tarjolla isoa kerrointa

FC Kööpenhamina on auttamatta liian kovassa seurassa, jotta joukkue pystyisi tosissaan kilpailemaan paikasta kahden parhaan joukkoon. Kiusaajan roolia on tarjolla, mutta alkukaudesta näkyneet ongelmat luovat haasteita, joiden vuoksi edes kotikentällä pisteitä ei ole paljoa luvassa. Sevilla on niukka suosikki vieraskentälläkin, ja kerroin houkuttaa pelaamaan Sevillan kautta. Vierasjoukkue on napsun verran laadukkaampi kokonaisuus, sekä kokenut europelien kävijä, joten vierasvoitto otetaan kokeiluun.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!