11.10. Mestarien liiga: FC Kööpenhamina – Manchester City | Tasoero todella suuri vierasjoukkueen hyväksi

11.10.2022 klo 19:45

Manchester City voittaa molemmat puoliajat

Panos
2/5

Mestarien liigassa pelataan jo neljäs ottelukierros. FC Kööpenhamina joutuu jälleen kovaan myllyyn, kun viikon sisään se kohtaa toistamiseen Manchester Cityn. Ottelu alkaa tiistaina klo 19.45.

Kööpenhaminan vire on heikko

FC Kööpenhamina on jäämässä selkeästi G-lohkon hännille Mestarien liigassa, sillä joukkueella on kasassa ainoastaan yksi piste kolmen kierroksen jälkeen. Kööpenhamina on lohkonsa viimeisenä tasapistein Sevillan kanssa, mutta maaliero pitää joukkueen lohkon viimeisenä. Kööpenhamina on edelleen ilman tehtyä maalia tämänkertaisessa Mestarien liigassa, ja tasoero on ollut valtava ensimmäisillä kierroksilla.

FC Kööpenhaminan vire ei ole muutenkaan paras mahdollinen. Joukkueen kuuden viime ottelun saldo on kehno 1-2-3, ja oman kotimaan sarjassa joukkue on sijalla seitsemän. Joukkue yrittää varmasti kotikentällään kaikkensa, jotta se pystyisi haastamaan Cityn, mutta todellisuudessa tasoeroa on liikaa. Poissaolojakin löytyy, kun peräti kuusi eri pelaajaa on sivussa, tästä kotijoukkueelle miinusta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Cityn maalitahti huikea ottelusta toiseen

Manchester Cityn vire on huikea juuri nyt. Joukkue johtaa Mestarien liigan lohkoaan saldolla 3-0-0, ja maaliero on murskaava 11-1. Samaan aikaan Valioliigassa joukkue piti paikkansa Arsenalin takana toisena, ainoastaan pisteen perässä sarjakärkeä, kun lauantaina Southampton kaatui vakuuttavan esityksen jälkeen 4-0. Cityn vire on vakuuttava kaikin puolin, kuuden viime ottelun saldo on kaikki kilpailut huomioiden 6-0-0 ja joukkue on ollut häviämättä 13 ottelua.

Haaland on iskenyt maaleja kovaan tahtiin Euroopan kentillä ja Valioliigassa. Nuori norjalaistykki on ollut todella dominoiva läpi syksyn, ja mm. Phil Foden on kompannut loistavasti viime otteluissa. Kauttaaltaan Cityn joukkue on todella vahva, ja potentiaalisia ratkaisijoita löytyy yllin kyllin. Poissaolijoita toki riittää myös Cityllä, kun sivussa ovat Walker, Stones ja Phillips.

City vaarallinen läpi ottelun

Joukkueet kohtasivat viimeksi viikko sitten, jolloin City oli selkeästi parempi 5-0-lukemin. Materiaalietu on selkeästi Cityllä, ja joukkueiden välillä on todella suuri tasoero. Kööpenhaminan vire ei anna aihetta pelata kotivoiton puolesta, vaan City vyöryttää hyökkäyksiään läpi ottelun kohti Kööpenhaminan maalia. Vierasjoukkue saa tarvittavat paikat maalintekoon, ja City nappaa jälleen yhden voiton lisää, ja tiukentaa otettaan oman alkulohkonsa voittamisesta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!