2.11. Mestarien liiga: FC Kööpenhamina – Dortmund | Vierasjoukkue askeleen verran edellä

2.11.2022 klo 22:00

Molemmat joukkueet eivät tee maalia

Panos
1.5/5

Mestarien liigan G-lohkossa lohkon viimeinen FC Kööpenhamina kohtaa Dortmundin, joka on jo varmistanut paikkansa ensi kevään pudotuspeleihin. Ottelu alkaa keskiviikkona klo 22.00.

Kööpenhamina jää lohkonsa viimeiseksi

FC Kööpenhaminan taso on mitattu tänä syksynä useaan otteeseen, ja joukkue ei pystynyt tasapäin haastamaan vahvempiaan. Tällä hetkellä Kööpenhamina on lohkonsa viimeisenä saldolla 0-2-3, maaliero 0-11 kertoo kaiken oleellisen joukkueen ongelmista eurokentillä. Kööpenhaminan peli ja pelin rakentamisen eri vaiheet ovat hitaita, etenkin kun verrokkina käytetään Dortmundin ja Machester Cityn kaltaisia huippujoukkueita.

Kööpenhaminan vire on myös kotimaan kentillä ollut hukassa, ja joukkue on edelleen Tanskan pääsarjan kuudennella sijalla, kymmenen pistettä sarjakärki Nordsjälländia perässä. Kotimaan sarjassa tehoja on kuitenkin löytynyt, ja toistaiseksi hyppäys Mestarien liigaan on ollut taito-tasollisesti liian suuri. Boilesen, Amoo, Zeca ja Khochlova jatkavat sivussa, josta miinusta kotijoukkueelle. Kuuden viime ottelun saldo Kööpenhaminalla on 2-3-1 kaikki kilpailut huomioiden, mutta tällä erää ottelut Euroopassa tulevat päätökseen.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Dortmund selvinnyt syksystä kuivin jaloin

Dortmund on pärjännyt mukavasti syyskaudella, vaikka joukkue joutuu tulemaan toimeen ilman Erling Haalandin maaleja. Mestarien liigassa hallussa on G-lohkon toinen sija ja varma paikka pudotuspeleihin saldolla 2-2-1, Saksan Bundesliigassa peli on myös maistunut joukkueelle, joka on tällä hetkellä neljäntenä, neljä pistettä sarjakärkeä perässä. Kaikki kilpailut huomioiden Dortmundin saldo kuudessa viimeisimmässä ottelussa on 3-2-1, ja etenkin Mestarien liigassa joukkueen puolustuspeli on toiminut todella hyvin.

Dortmund kärsii loukkaantumisten tuomista poissaoloista, mutta ainakin toistaiseksi peliesitykset ovat kestäneet kasassa hyvin. Sivussa ovat edelleen mm. Haller, Meunier, Gierreiro, Dahoud ja mahdollisesti Reus. Dortmund operoi kuitenkin kohtalaisen laajalla materiaalilla, ja FC Kööpenhaminaan verrattuna taso ei laske hirveästi, kun kentälle tuodaan nälkäisiä, vähäisen peliajan pelaajia. Dortmund on laadukas kokonaisuus, joka pystyy myös vieraskentällä ja pienelle kierrätykselläkin haastamaan Kööpenhaminan voitosta.

Kotivoitto olisi yllätys

Joukkueiden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Dortmundin 3-0-voittoon. Peli-ideana jälkimmäiseen kohtaamiseen voi pitää Dortmundin vierasvoittoa, tai isäntien jääminen maaleitta, joka ei olisi syyskauden euro-otteluita seuranneille suurikaan yllätys. Panosta kummallakaan joukkueella ei ole, mutta tasoero ja mahdolliset kierrätykset varmistavat Dortmundin osalta nälkäisen miehistön kentällä, joka pystyy kaatamaan heikon Kööpenhaminan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!