14.9 Mestarien liiga: FC Barcelona – Bayern Munchen | Barcelona uuden tilanteen edessä

2021-09-14 22:00:00

Bayern Munchen

Panos
2.5/5

Mestarien liigassa nähdään heti alkuun huippukamppailu, kun FC Barcelona saa vastaansa Bayern Munchenin. Ottelu alkaa klo 22.00.

Barcelona ilman Messiä

FC Barcelonan kausi on lähtenyt kohtalaisen hyvin käyntiin, vaikka joukkue joutuikin luopumaan Lionel Messistä ennen kauden alkua. La Ligassa joukkueen saldo on 2-1-0 ja näin ollen Barcelona on vielä mukana kärkitaistossa. Mestarien liigassa joukkue on tottunut menestymään edellisinä vuosina, mutta viimeksi joukkue on voittanut Mestarien liigan vuonna 2015. Barcelona ei ole kuumin suosikki voittamaan Mestarien liigaa kuluvalla kaudella, mutta hyvänä päivänä joukkue pystyy vielä urotekoihin kentällä.

Barcelona joutuu tulemaan toimeen kesän huippuvärväystään Sergio Agueroa, joka on sivussa polvivamman vuoksi. Sivussa ovat myös mm. Braithwaite, Dembele, Fati ja muutama muukin pelaaja. Poissaolot ovat niin isoja että se tuntuu nyky-Barcelonassa, joukkue ei ole edes kotikentällä suosikki vahvaa Bayern Muchenia vastaan.

NORIDCBET 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004

Bayern Munchen jatkaa huipulla

Bayern Munchen on aloittanut kauden totutun vahvasti. Joukkue on Bundesliigassa toisena saldolla 3-1-0, kaksi pistettä sarjakärki Wolfburgia perässä. Mestarien liigassa Bayern on tottunut menestymään, ja tälläkin kaudella joukkueen voi olettaa etenevän pitkälle. Bayernin ehdoton vahvuus on joukkueen laadukas pelaaminen ylöspäin, ja kotimaan kentillä jälki on ollut totutun tuhoisaa alkukauden aikana.

Robert Lewandowski on ollut ilmiliekeissä Bundesliigassa ja terveenä pysyessään hyökkääjä pystyy kääntämään otteluita ja ottelupareja joukkueelleen. Poissaoloja joukkueella ei juurikaan ole Barcelona-ottelun alla, Gnabry saattaa olla sivussa mutta joka tapauksessa jalkeilla on jälleen vahva kokoonpano. Barcelonaa vastaan Bayern lähtee viiden ottelun voittoputkessa.

Bayern murskasi Barcelonan viime keväänä

Barcelona on uuden tilanteen edessä, sillä joukkue ei kuulu enää Euroopan absoluuttisimmalle huipulle. Mestarien liigassa joukkue on viime kausina romahtanut välillä rumasti, kuten viime kaudella Bayern Munchenille pudotuspeleissä kotiottelussaan lukemin 2-8. Bayern on suosikki myös vieraissa, ja joukkue on pysynyt paremmin kasassa kuin kotijoukkue. Maaleja lienee jälleen luvassa, mutta vierasvoitto kannattaa ottaa mukaan vetoihin.

BETSAFE 25€ talletuksella 75€ pelirahaaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 300€ asti vedonlyöntiin vain meiltä!

Bet2U tarjoaa meidän lukijoille yksinoikeudella 100% talletusbonuksen 300€ asti vedonlyöntiin!