25.10. Mestarien liiga: Dortmund – Manchester City | Lohkovoitto pelissä

25.10.2022 klo 22:00

Manchester City

Panos
3/5

Mestarien liigassa nähdään tiistaina iso ottelu, kun Dortmund ja Manchester City pelaavat lohkovoiton kohtalosta lohkossa G. Joukkueiden välinen kohtaaminen alkaa klo 22.00.

Dortmund selvinnyt Haalandin lähdöstä

Dortmundin alkukausi on ollut aikaan jälkeen Haalandin kohtalaisen hyvä. Joukkue on Saksan Bundesliigassa sijalla viisi, täysin mukana vielä mestaruustaistossa. Mestarien liigassa tekeminen on ollut myös hyvällä tasolla, kun joukkue on G-lohkossa toisena, kolme pistettä lohkokärki Manchester Cityä perässä. Saldo Mestarien liigassa on 2-1-1, ja ainoa tappio onkin tullut juuri Citylle vierasottelussa lukemin 1-2.

Mestarien liigassa verkkoja Dormundille on heiluttanut Jude Bellingham neljän osuman verran. Muuten Dortmund on osunut usean eri pelaajan voimin, ja Haalandin lähdönkin jälkeen laatua ja leveyttä materiaalissa löytyy. Poissaolot ovat kohtalaisen merkittävät ennen isoa City-peliä, sillä tärkeä palanen Reus saattaa olla sivussa nilkkavamman vuoksi, mutta varmasi poissa ovat Haller, Meunier, Özcan, Bynoe-Gittens ja Dahoud.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

City jahtaa lohkovoittoa

Manchester City on ollut todella kovassa vireessä aivan alkukauden ongelmien jälkeen. Joukkue on Valioliigassa toisena, kaksi pistettä sarjakärki Arsenalin perässä, ja Mestarien liigassa Cityllä on hallussaan lohkon kärkipaikka kymmenellä pisteellä. Meno Mestarien liigassa on ollut todella hyvää, saldo joukkueella on 3-1-0 ja maaliero todella vakuuttava 11-1. Kaikki kilpailut huomioiden Cityn kuuden viimeisimmän ottelun saldo on 4-1-1.

Haaland on ollut lähes pysäyttämättömässä iskussa läpi syksyn. Valioliigassa norjalainen on iskenyt huimat 17 osumaa, ja Mestarien liigassakin ruuti on ollut kuivaa viiden maalin verran. Tulitukea tulee kauttaaltaan laadukkaan joukkueen toimesta, kun Phil Foden, Kevin De Bruyne ja kumppanit pelaavat laadukkaasti illasta toiseen. John Stones on kuntoutunut vammastaan ja saattaa palata avaukseen, sivussa jatkavat vielä laitapakki Walker, Phillips ja Gomez.

Cityn laajempi materiaali tuo etua

Manchester City on suosikki myös vieraskentällä, sillä joukkue tarvitsee pisteitä varmistaakseen lohkovoiton ennen viimeistä kierrosta. Molempien joukkueiden kokoonpanoa kannattaa tarkkailla, sillä isännillä poissaolot voivat syödä iskukykyä, kun taas City voi harrastaa kierrätystä ja antaa vastuuta pelaajille, jotka ovat olleet vähemmällä vastuulla syksyn aikana. Panosta molemmilla riittää, jonka vuoksi molemmat joukkueet iskevät parasta pöytään. Cityn vire ja laajempi materiaali antaa edun vierasjoukkueelle, ja vierasvoiton todennäköisyys kipuaa yli 60%:n.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!