15.2. Mestarien liiga: Club Brugge – Benfica | Kotijoukkueen vire laskenut vahvasta syksystä

15.2.2023 klo 22:00

Benfica

Panos
1.5/5

Mestarien liigassa Club Brugge kohtaa neljännesvälierien ensimmäisessä osassa Benfican. Ottelu pelataan keskiviikkona klo 22.00 alkaen.

Brugge pelasi vahvan syksyn

Club Brugge pelasi vahvan syksyn eurokentillä, ja joukkue sijoittui toiseksi kovassa alkulohkossa, jossa sen taakse jäivät Atletico Madrid ja Bayer Leverkusen. Bruggen saldo Mestarien liigassa oli 3-2-1, ja joukkue pelasi kauttaaltaan todella vahvasti isompiaan ja vahvempiaan vastaan. Viime aikojen vire on kuitenkin vaihteleva, saldo 1-5-0 antaa kuvan tasaisesta joukkueesta, mutta suuret voitot ovat antaneet odottaa itseään.

Club Brugge ei ole pystynyt pelaamaan aivan Belgian liigan kärjessä, sillä joukkue on sijalla neljä, 20 pistettä sarjakärki Genkiä perässä. Panostus Mestarien liigan on varmasti valtava, mutta joukkue lähtee takamatkalta mm. Benfican tasoista joukkuetta vastaan. Syksyn europeleissä Bruggellä ei ollut yhtä selkeää maalintekijää, vaan tehot jakautuivat monen eri pelaajan kesken. Tämä voi olla heikkous pudotuspeleissä, kun otteluita pitää ratkaista. Jutgla ja Olsen ovat todennäköisesti sivussa, ja kaksikon myötä maalinteon potentiaali laskee.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Benfica valmis urotekoihin

Benfica nappasi Mestarien liigan alkulohko H:ssa lohkovoiton, mikä oli kova suoritus. Joukkueen taakse jäivät PSG, Juventus ja Maccabi Haifa, etenkin PSG:n taakse jääminen oli alkulohkovaiheen kovimpia yllätyksiä. Vire ennen neljännesvälierää on hyvä, Benfican kuuden viime ottelun saldo on 4-1-1 ja se johtaa Portugalin liigaa, takanaan mm. Porto, Braga ja Sporting. Neljännesvälierään Benfica lähtee suosikkina, ja sillä onkin hyvä mahdollisuus edetä kevään aikana pitkälle.

Rafa Silva ja Joao Mario iskivät molemmat Benficalle neljä maalia syksyn lohkopeleissä. Portugalin liigassa joukkue on iskenyt eniten maaleja, yli kahden osuman keskiarvolla, ja syksyllä joukkue iski kolmanneksi eniten maaleja Mestarien liigassa. Potentiaalia siis on, ja vireen puolesta kaikki on kunnossa Club Bruggeä vastaan. Poissaoloja joukkueella ei ole, vaan Benfica pääsee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla tärkeään vierasotteluun.

Benfica suosikki etenemään jatkoon

Brugge ja Benfica eivät ole aiemmin tällä tasolla kohdanneet. Vierasjoukkue Benfica on suosikin asemassa myös vieraskentällä, ja se nauttii pelikansan suosiota parin jatkoonmenijän suhteen. Club Brugge pelasi vahvan syyskauden, mutta joukkueen vire on hieman laskenut kauden mittaan ja viime aikoina voittaminen on ollut sille vaikeaa. Peli-ideaksi nousee Benfican voitto tai sen yli 1.5 maalia, sen verran vahva joukkue on kyseessä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!